E-ON GAZ Distributie va da maxim 13,6 mil. lei companiilor care ii vor asigura parcul auto in urmatorii patru ani

E-ON GAZ Distributie va da maxim 13,6 mil. lei companiilor care ii vor asigura parcul auto in urmatorii patru ani
otrivit anuntului postat in sistemul online de achizitii publice.

In ceea ce priveste frecventa, se va incheia cate un contract pe an: primul contract se va incheia cu ofertantul clasat pe primul loc in urma negocierii, in baza celei mai avantajoase oferte din punct de vedere economic, contractele subsecvente urmand sa se atribuie prin reluarea competitiei, pe acelasi criteriu.

Cantitatea primului contract subsecvet este de 1112 polite de asigurare RCA, respectiv 1210 polite de asigurare CASCO, conform prevederilor Anexei 1 si Anexei 2 la caietul de sarcini, iar valoarea estimata pentru primul contract subsecvent este de 2.550.000 lei.

Cantitate maxima a unui contract subsecvent este de 1.500 polite RCA si 1.500 polite de asigurare CASCO, la o valoare de 3,25 mil. lei.

Cu o traditie de peste 30 de ani in domeniu, E-ON Gaz Distributie este unul dintre cei mai importanti distribuitori de gaze naturale din Romania, deservind printr-o retea de peste 19.800 de kilometri peste 1.000 de localitati din judetele: Alba, Arad, Bacau, Botosani, Bihor, Bistrita Nasaud, Caras Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Maramures, Neamt, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Salaj, Timis, Vaslui.

Leave a Reply