Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

EIOPA a desemnat membrii grupurilor de lucru. Cine reprezinta Romania?

EIOPA a desemnat membrii grupurilor de lucru. Cine reprezinta Romania?
– Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, reprezentand interesele consumatorilor de asigurari, si Andreea COSMA, Business Development Director la GRAS Savoye, reprezentand angajatii, se arata in comunicatul de presa al autoritatii.

Grupurile de Stakeholderi sunt o parte importanta a functionarii EIOPA, avand rolul de a contribui la analiza si comensurarea impactului activitatii autoritatii din mai multe unghiuri; ele faciliteaza dialogul intre EIOPA si consumatori, angajatori, reprezentanti ai industriilor de asigurari si pensii si asociatii profesionale relevante. 20 de state membre ale Uniunii Europene sunt reprezentate in aceste grupuri.

“Doresc sa ii felicit pe membrii nou-numiti in aceste grupuri de lucru. Diversitatea de interese pe care acestia o reprezinta este cruciala pentru ducerea la indeplinire a mandatului EIOPA – asigurarea stabilitatii financiare si protectia consumatorilor”, a declarat Gabriel BERNARDINO, Presedintele EIOPA.

Prima intalnire a grupului de lucru pe asigurari va avea loc pe 22 octombrie 2013 la Frankfurt , urmata de o intalnire comuna cu Supervisory Board-ul EIOPA pe 26 noiembrie.

EIOPA este autoritatea europeana de supraveghere a industriilor de asigurari si pensii ocupationale. Institutia face parte din Sistemul European de Supraveghere Financiara format din cele trei autoritati europene de supraveghere si din Comitetului European pentru Riscuri Sistemice, si este un organism independent cu rol consultativ al Parlamentului European, Consiliului Uniunii Europene si Comisiei Europene.

Obiectivul EIOPA este acela de a proteja interesele publice contribuind la stabilitatea si eficacitatea pe termen scurt, mediu si lung a sistemului financiar, in interesul economiei, al cetatenilor si al intreprinderilor Uniunii Europene.

Click aici pentru lista completa a membrilor IRSG!

Leave a Reply