EUROINS Romania va lua toate masurile care se impun pentru reluarea activitatii pe segmentul RCA in cel mai scurt timp

EUROINS Romania va lua toate masurile care se impun pentru reluarea activitatii pe segmentul RCA in cel mai scurt timp
e remedierii acestei situatii in cel mai scurt timp”, informeaza compania intr-un comunicat.

“EUROINS Romania face tot posibilul pentru ca setul de masuri stabilit de ASF sa fie implementat rapid si eficient”, anunta compania.

Intre timp, EUROINS a anuntat ca va comunica decizia ASF tuturor brokerilor cu care colaboreaza, continuand, in acelasi timp, sa solutioneze dosarele de dauna aflate in proces de analiza.

“Subliniem in mod special faptul ca actualii clienti ai companiei nu sunt in nicio forma afectati de noua decizie a ASF. Toate politele RCA emise de companie pana la acest moment sunt valabile si ofera protectie asiguratilor pe toata perioada contractuala.”

“Ne vom respecta toate obligatiile asumate in fata clientilor si vom continua sa le oferim produse competitive din toate celelalte clase de asigurare pe care EUROINS activeaza in Romania, activitate care nu este in nicio forma afectata prin decizia luata ieri de ASF.”

In urma unui control inopinat desfasurat de Autoritatea de Supraveghere Financiara la EUROINS in lunile mai-iunie 2013, Consiliul ASF a decis, pe 28 august 2013, interzicerea temporara a practicarii de catre companie a activitatii pe segmentul RCA.

Leave a Reply