Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Examenul pentru permisul auto si moto se modifica

Ce propuneri sunt si cum ne vor afecta ? Cititi mai departe pentru mai multe informatii

Examenul pentru permisul auto si moto va beneficia de o serie de modificari, sau cel putin asa se anunta.

Radu Stroe doreste valabilitatea promovarii probei teoretice timp de un an de zile, chiar daca cei examinati pica traseul. Cat despre examenul moto, acesta ar urma sa devina mult mai aspru.

In cazul examenului auto, daca un candidat trece proba practica, insa pica proba practica, nu va mai fi nevoit sa dea din nou si proba teoretica. Reexaminarea poate fi data dupa 15 zile, cu dovada ca s-au realizat de atunci 6 ore de practica pe autovehicul.

In cazul examenului pentru permisul de moped (AM) nu va mai trebui dovedita absolvirea unei scoli de soferi. Candidatii se vor putea prezenta direct la proba practica, in poligon, daca au absolvit un curs de legislatie rutiera inainte de 19 ianuarie 2013.

Motociclistii vor trebui sa fie insotiti pe motocicleta de examen de un instructor al scolii de soferi. Ei vor trebui sa comunice prin intermediul unei casti in timpul examenului. Pe langa motocicleta se va deplasa si un autovehicul in care se va afla politistul examinator.

Un alt lucru interesant care ar putea fi prevazut in noua legislatie. Doritorii vor putea da examen pe un autovehicul cu transmisie automata, nedotat cu ambreiaj. Acest lucru va fi insa notat pe viitorul permis de conducere. Cam acestea sunt detaliile de care beneficiem in momentul de fata, dar promitem sa va tinem la curent.

Leave a Reply