FIAR 2013 continua!

FIAR 2013 continua!
e asigurari.

Premiantii serii au fost:
Reinsurer of the Year: PARTNER ReMost Dynamic Reinsurer of the Year: SCOR Global P&CReinsurance Broker of the Year: GUY CARPENTERMost Dynamic Reinsurance Broker of the Year: AON Benfield
Compania careia i-a fost decernat premiul pentru contributia remarcabila la dezvoltarea pietei de asigurari a fost Istanbul Underwriting Center.

“ASIROM VIG sustine initiativele XPRIMM de promovare a asigurarilor si de educare a publicului in privinta acestor servicii. Consideram ca este foarte important ca toti jucatorii acestei piete sa fie solidari intre ei si sa sustina evenimentele de calitate, care promoveaza asigurarile cu dedicare si pasiune. Cu totii trebuie sa facem eforturi in aceste momente pentru o evolutie favorabila a pietei”, a declarat Mariana DIACONESCU, Presedinte Directorat, ASIROM VIG.

“Cinci ani de asediu a crizei economice asupra industriei au modificat conceptii, strategii ale asiguratorilor, brokerilor, agentilor si pot spune, in final, chiar ale consumatorului. Este clar pentru toti: companiile de asigurari, reasigurari sau brokeraj sunt societati comerciale ce functioneaza in baza unui singur si arhicunoscut principiu – Profitul. Poate ca ar trebui sa facem cu totii mai mult in domeniul informarii, promovarii, in definitiv al instruirii consumatorului local de asigurari si cumva sa-i sugeram ca, mai presus de masina abia achizitionata si parcata in fata domiciliului, este chiar el si familia lui. Piata locala poate deveni la fel de atractiva ca in trecut. Depinde doar de actorii implicati sa gaseasca solutiile de eficientizare a acestui business. Asadar – asiguratori, reasiguratori, brokeri, uniti-va si ramaneti uniti!”, a fost mesajul transmis de Cristian BALANICA, Director General al PIRAEUS Insurance Broker.

Seara a continuat cu un eveniment deja familiar participantilor la FIAR – AFTERHOURS Cocktail, oferit si in acest an de catre CREDIT EUROPE Asigurari si EUROTAXGLASS`s.

FIAR 2013 continua astazi, 21 mai a.c., cu doua conferinte si doua workshop-uri interactive: Conferinta Pietelor Internationale, Ziua Asigurarilor de Viata si Sanatate, seminarul dedicat Riscurilor Catastrofale si cel rezervat discutiilor despre programele de reasigurare. De asemenea, continua emisiunile Ora de Risc, talkshow-uri realizate cu asiguratorii, reasiguratorii si brokerii prezenti la Sinaia si transmise in direct de XPRIMM TV.

Pauzele de cafea si pranzul sunt oferite de MILLI Re, partener traditional al FIAR, ce reprezinta piata turceasca de re/asigurari.

Socializarea in seara acestei zile se realizeaza intr-o atmosfera care imbina traditiile romanesti cu atmosfera de business a Forumului – Seara Romaneasca, oferita de CARPATICA Asig.

Leave a Reply