Galerie Foto: “Ghidul asiguratului” – distribuit in marile intersectii din Bucuresti

Galerie Foto: “Ghidul asiguratului” – distribuit in marile intersectii din Bucuresti
esti.

Astfel, in cursul zilei de 20 iunie, promoterii dedicati ai campaniei au impartit brosuri celor care au traversat Piata Victoriei, Piata Unirii, Bd. Dorobanti, Stefan cel Mare, Piata Universitatii, Baba Novac, Barbu Vacarescu, Iancului, Bd. Iancu de Hunedoara, Piata Romana si Mihai Bravu.

“Ghidul Asiguratului” a ajuns ieri si la cititorii din intreaga tara ai Ziarului Financiar, fiind distribuit ca insert in paginile cotidianului.

Lansata oficial pe 20 iunie, Campania Nationala “ASIGURA-TE!” a fost, de asemenea, promovata in cadrul Conferintei Asiguratorilor din Romania, care s-a desfasurat la Hotel Intercontinental.

Etapa a III-a a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” se desfasoara pana pe 20 septembrie si este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker. Proiectul se deruleaza cu sprijinul EUROPA FM, care va difuza timp de 3 luni spotul audio al acesteia. De asemenea, THE MONEY CHANNEL va difuza spotul video al campaniei, acoperirea media fiind asigurata si de partenerii wall-street.ro, 9am.ro, RazvanPascu.ro – cel mai citit blog despre calatorii din Romania si Revista PLAFAR.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , campania beneficiaza acum si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

Leave a Reply