GENERALI deruleaza campania de vara pentru politele travel

GENERALI deruleaza campania de vara pentru politele travel
e, companiile ies in intampinarea clientilor cu oferte speciale. Astfel, GENERALI Romania deruleaza, in perioada 20 iunie – 20 septembrie 2013, Campania de vara Travel, cu o oferta speciala pentru vacante complete. Aceasta consta in acoperirea pentru asistenta rutiera in valoare de 1.000 EUR si o varianta extinsa de asigurare a bagajelor pe toata perioada sejurului, in limita a 200 EUR pentru turistii care incheie asigurarea complexa Turist Plus Premium.

La pachetul de asigurare Turist, care acopera cheltuieli medicale neprevazute, compania acorda ca bonus acoperirea pentru asistenta rutiera.

Printre riscurile asigurate aferente se numara cheltuieli de transport sau tractare pentru autovehicul in cazul producerii unor defectiuni electrice sau mecanice; accidente rutiere, imposibilitatea deplasarii din cauza alimentarii cu un combustibil necorespunzator, pana dubla de cauciuc (aparuta in urma aceluiasi eveniment).

Acoperirea este valabila exclusiv pentru autoturisme si autoutilitare usoare, cu masa totala maxima autorizata de pana la 2,5 tone inclusiv si cu o vechime maxima de fabricatie de 7 ani si numai pentru servicii organizate de compania de asistenta inscrisa in polita.

Turistii beneficiaza in baza acestei clauze de asistenta telefonica si SMS de notificare, depozitare /parcare (maxim 48 de ore), in cazul unitatilor service inchise, o noapte de cazare in hotel de maxim 5 stele, transport pasageri (in limita locurilor disponibile in autovehiculul de tractare), “rent a car” pentru un autovehicul din aceeasi clasa pentru maxim 3 zile, in afara Romaniei, pe durata reparatiilor de peste 12 ore.

Asigurarea bagajelor, oferita in limita sumei de 200 EUR/persoana acopera cheltuielile de achizitionare/inlocuire a bunurilor/bagajelor, ca urmare a actelor de talharie si/sau furt prin efractie (raportate la organele de politie) survenite in perioada asigurata inscrisa in polita.

Pentru GENERALI Romania, investitiile in segmentul travel au constituit mereu o prioritate. La jumatatea anului 2011, compania a relansat microsite-ul dedicat asigurarilor de calatorie www.generalitravel.ro. In acest context, conform oficialilor companiei, politele de calatorie emise online au inregistrat o crestere de 30%, la sfarsitul anului 2012, comparativ cu anul 2011, iar tendintele pentru acest an sunt cat se poate de optimiste.

Leave a Reply