Geneva 2013: Renault Scenic Xmod

Scénic Xmod, leader-ul vehiculelor monovolum… in stil crossover

Cu liniile sale fluide, silueta dinamica si element e specifice de crossover, Renault Scénic Xmod se incadreaza perfect in noua identitate design initiata de Laurens van den Acker.

Abordand un nou stil, modern si actual, Renault Scénic Xmod capitalizeaza caracteristicile intrinseci ale modelului Renault Scénic, reper european al vehiculelor monovolum inca din 1996.

Design exterior ce te inspira la calatorii Sportiv si elegant, Scénic Xmod este dovada imbinar ii reusite dintre stilul outdoor al vehiculelor crossover si universul rafinat al vehiculelor monovolum. Prevazut cu o garda la sol ridicata, Scénic Xmod beneficiaza de un design expresiv care adopta trasaturi de crossover, precum barele de protectie din spate si din fata specifice, elementele de protectie pentru partea inferioara a caroseriei si barele de pavilion cromate (in functie de nivelul de finisare ales).

Ambianta interioara pentru confortului soferului

La interior, Renault Scénic Xmod prezinta modificari ce vizeaza in principal confortul soferului. Habitaclul restilizat plaseazatoate comenzile in mod intuitiv la indemana soferului. Consola centrala fixa este usor de accesat, integrand comutatorul Extended Grip si joystick-ul multifunctional destin at navigarii in meniul multimedia Renault R-Link (disponibil ulteri or lansarii modelului).

In versiunile de echipare superioare (in functie de tara de comercializare), Scénic Xmod este prevazut cu o serie de elemente de personalizare: volan cu baza plata, cu un design sportiv si suprafata ad erenta, pedalier din aluminiu, precum si alte detal ii decorative de culoare carbon, cu efect lucios. Scaunele, decorate de cusaturi aparente si imbracate in noi tapiterii asortate isi asteapta pasagerii.

ADN-ul Scénic: spatiu interior si confort la bord

Scénic Xmod perpetueaza punctele forte care au facut din Scénic referinta segmentului monovolumelor co mpacte: spatiu interior si modularitate, pentru un confort ireprosabil. Cu un portbagaj incapator, de pana la 555 litri, volumul de incarcare al Scénic Xmod se situeaza printre cele m ai mari din categoria sa. Spatiile de depozitare su nt numeroase si ingenios amplasate, avand o capacitate totala de 71 litri . Sistemul de modularitate propus de Scénic Xmod este simplu, eficient si rapid: scaunele sunt independen te, rabatabile si amovibile, permitand ocupantilor o multime de configuratii care sa le asigure confortul.

Calatoreste in deplina siguranta

Scénic Xmod este primul model din gama Renault care beneficiaza de noul sistem Extended Grip . Acest sistem avansat de control al tractiunii permite o aderenta mai buna pe sosea in conditii de drum dificile (zapada, noroi, nisip…). Prin activarea manuala a comutatorului amplasat sub consola centra la, soferul poate opta pentru modul de asistenta dorit: „ROAD”, „LOOSE GRO UND’” sau „EXPERT”.

Leave a Reply