Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

GRAWE lanseaza o asigurare care protejeaza gratuit copiii beneficiarului

GRAWE lanseaza o asigurare care protejeaza gratuit copiii beneficiarului
ntru copil. Asigurarii principale ii pot fi atasate doua pachete suplimentare, respectiv spitalizare si interventii chirurgicale din orice cauza.

“Cred ca este obligatia noastra, ca generatie matura, sa oferim generatiei urmatoare cel putin acelasi standard de prosperitate si de trai pe care am avut noi norocul de a-l primi. Iar acest lucru poate fi realizat mai ales prin grija de a ne pastra sanatatea. Pornind de la acest principiu, am elaborat unul dintre cele mai complete produse de asigurare de pe piata. OMNIA Vital este solutia GRAWE in fata neprevazutului: tratamentele sunt scumpe, dar sanatatea ta si a copiilor tai e nepretuita”, a declarat Paul SWOBODA, Director General, GRAWE Romania.

Astfel, pentru o persoana de 40 ani, la o prima anuala de 2.000 lei, asiguratorul va plati garantat urmatoarele sume: 33.600 lei in caz de supravietuire, deces sau imbolnavire cu o afectiune grava (infarct, tumora maligna, accident vascular, insuficienta renala cronica, transplant, hepatita cronica etc.), 10.000 lei in cazul unei interventii chirurgicale din orice cauza si 100 lei/zi in caz de spitalizare din orice cauza. In asigurare sunt inclusi automat toti copiii asiguratului, pentru care se va plati o suma asigurata in caz de diagnosticare cu o afectiune grava de 8.500 lei. Asigurarea beneficiaza si de participare la profit, estimat la sfarsitul contractului la valoarea de 14.400 lei.

OMNIA Vital se adreseaza celor care constientizeaza riscul depistarii unor afectiuni grave care impun tratamente costisitoare, resurse financiare speciale, acces la cei mai buni specialisti si la terapii moderne.

GRAWE Romania face parte din GRAWE Wechselseitige Versicherung, grup financiar cu peste 185 ani de experienta pe piata europeana. In primele sase luni ale anului 2013, compania a subscris prime brute in valoare de 6,11 mil. EUR si a platit daune de 250.000 EUR, conform revistei de specialitate INSURANCE Profile. De asemenea, GRAWE ocupa locul 9 in topul asiguratorilor de viata din Romania, cu subscrieri de 5,97 mil. EUR pe acest segment.

Leave a Reply