Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Grupul australian QBE isi restructureaza afacerile din Europa

Grupul australian QBE isi restructureaza afacerile din Europa
pe de o parte, si Europa continentala, pe cealalta parte. Aceasta se va concentra pe segmentele property, accidente si auto. Produsele destinate riscurilor financiare si cele pentru accidente persoane vor fi administrate tot in cadrul acestei divizii, ca riscuri de specialitate.

Pietele internationale se vor afla sub conducerea lui Colin O’FARRELL, Chief Underwriting Officer, si vor include portofoliile de asigurari maritime, de aviatie si cele din industria energetica, precum si toate asigurarile non-europene de tip property si casualty.

QBE activeaza si pe piata din Romania, in baza dreptului de stabilire din 2007, dupa ce grupul a fost autorizat de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) sa infiinteze o sucursala pe piata locala prin intermediul companiei din Marea Britanie QBE Insurance Ltd.

Grupul australian QBE, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata mondiala a asigurarilor, cu reprezentante in 48 de tari. Primele brute subscrise de grup in 2012 au fost de 18,4 mld. USD.

Leave a Reply