Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Guvernul britanic cere aprobarea UE pentru infiintarea FLOOD Re

Guvernul britanic cere aprobarea UE pentru infiintarea FLOOD Re
ai bune protectii a comunitatilor locale.

FLOOD Re va fi administrat si finantat de companiile de asigurari din piata britanica si va avea rolul de a acoperi costul pagubelor provocate de inundatii, scopul sau nefiind insa de a face profit. Acesta va fi alimentat cu fonduri de 180 mil. GBP pe an, provenite din majorarea primelor medii anuale pentru locuinte cu 10,5 GBP. Totusi, in cazul in care inundatiile ar fi devastatoare, Guvernul va prelua responsabilitatea despagubirilor, pentru intreaga valoare ce va depasi fondurile FLOOD Re. De asemenea, una dintre conditiile cerute de asiguratori este ca guvernul britanic sa investeasca circa 370 mil. GBP pana in 2016 in lucrari de indiguire.

Asigurarea locuintelor impotriva inundatiilor a fost, in ultimii ani, un subiect delicat pentru britanici, deoarece asiguratorii practicau tarife foarte ridicate pentru cei aflati in zone de risc. Pentru a atenua aceasta tendinta, Guvernul si-a luat angajamentul sa investeasca masiv in masuri de prevenire si protectie impotriva inundatiilor, in schimbul asumarii raspunderii asiguratorilor de a pastra un nivel al tarifelor acceptabil chiar si pentru cei expusi riscului inundatiilor.

Acest angajament luat de Guvern, cunoscut sub denumirea de Statement of Principles, urma sa expire pe 31 iulie a.c., dupa ce mai fusese prelungit anterior. In caz contrar, peste 200.000 de locuinte riscau sa ramana fara asigurare.

Leave a Reply