In curand, Delfinariul din Constanta poate avea un inlocuitor pentru Pei – Pei. EUROINS Romania va achita o despagubire in valoare de 120.000 EUR

In curand, Delfinariul din Constanta poate avea un inlocuitor pentru Pei – Pei. EUROINS Romania va achita o despagubire in valoare de 120.000 EUR
ioneze un nou exemplar, care sa ii ia locul lui Pei-Pei.

“Moartea lui Pei-Pei a fost o mare pierdere pentru noi dar, cu sprijinul EUROINS Romania, care a instrumentat dosarul de dauna extrem de eficient si cat s-a putut de rapid, ne aflam in acest moment foarte aproape de punctul in care vom putea cumpara un alt delfin, de care spectatorii nostri sa se bucure la reprezentatii”, a declarat Adrian BILBA, Director al Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta.

“Cazul delfinului Pei-Pei a fost unul special in portofoliul nostru si ne-am straduit sa il solutionam cat s-a putut de repede. Procedura nu a fost insa usoara si a fost nevoie de aducerea unor specialisti veterinari din Bulgaria pentru a efectua analiza necesara identificarii cauzei mortii delfinului”, a declarat Mihnea TOBESCU, CEO al EUROINS Romania.

Strategia de dezvoltare a companiei EUROINS Romania mizeaza atat pe imbunatatirea serviciilor de solutionare a daunelor, precum si pe diversificarea portofoliului, indreptandu-se in special spre segmentele asigurarilor non-auto. Conform rezultatelor din primele 6 luni ale acestui an, EUROINS Romania a consemnat o crestere a vanzarilor de 22% fata de perioada similara a lui 2012.

Leave a Reply