Ina CRUDU este noul Director General al CARPATICA Asig

Ina CRUDU este noul Director General al CARPATICA Asig
companii de top din piata de profil. Anterior, specialistul a ocupat pozitiile de Director de Vanzari la ASTRA Asigurari si Director de regiune si Director de sucursala la ASTRA si AGI Romania.
“Preiau mandatul acordat de CARPATICA Asig cu incredere in potentialul companiei, care, ca parte a unui grup cu capital integral romanesc, dispune de resursele si flexibilitatea necesare pentru o buna dezvoltare in conditiile mediului economic dificil actual.

Consider ca experienta acumulata timp de 13 ani in diferite functii de management in cadrul industriei si implicarea cu intreaga echipa CARPATICA Asig vor duce la realizarea obiectivelor financiare ale companiei si a celor strategice, incepand de la imbunatatirea serviciilor oferite clientilor nostri, pana la asigurarea unui cadru de dialog pozitiv cu partenerii de afaceri din piata de asigurari”, a declarat Ina CRUDU.

Asiguratorul practica doar asigurari generale, iar reteaua teritoriala numara in prezent peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5.000 de intermediari.

CARPATICA Asig a inregistrat in ultimul an o evolutie ascendenta semnificativa, consemnand in 2012 o crestere de 47,6% comparativ cu anul anterior.

In primele trei luni ale anului, compania a avut o crestere de 95% a subscrierilor fata de perioada similara din 2012, de la 64,4 mil. lei, la 125,8 mil. lei, pe fondul unei cresteri de 169% a portofoliului non-auto. Societatea a ajuns astfel la o cota de piata de 7,31%, care o plaseaza pe locul 7 in topul asigurarilor generale, conform rezultatelor preliminare raportate de companiile de asigurari.

Leave a Reply