Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Infiintarea ASF este in lucru la Comisiile Permanente din Senat pana pe 12 martie

Infiintarea ASF este in lucru la Comisiile Permanente din Senat pana pe 12 martie

Ordonanta de urgenta nr. 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a intrat in lucru la Comisiile Permanente ale Senatului, in calitate de camera decizionala. Proiectul legislativ a primit deja avizul favorabil al Comisiei pentru afaceri europene.

Urmeaza ca pana pe 11 martie sa primeasca si avizele din partea Comisiei juridice si a Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala. De asemenea, pana pe data de 12 martie, Comisia economica, industrii si servicii si Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat trebuie sa prezinte raportul asupra acestui proiect.

“Proiectul de act normativ creeaza conditiile pentru implementarea si aplicarea in mod consistent a unui set unic de reguli de supraveghere pentru piata de capital, sectorul asigurarilor si fondurile de pensii private, favorizand adoptarea eficienta si coerenta a recomandarilor autoritatilor europene de supraveghere”, scrie in Avizul Comisiei pentru afaceri europene.

Ordonanta de urgenta prevede infiintarea, pana la 15 aprilie a.c., a Autoritatii de Supraveghere Financiara, ca autoritate administrativa autonoma, de specialitate, cu personalitate juridica, independenta, autofinantata. Aceasta is va exercita atributiile prin preluarea tuturor functiilor si atributiilor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), autoritati care se vor desfiinta.

Leave a Reply