ING Asigurari de Viata ofera asiguratilor posibilitatea de a-si plati online prima de asigurare

ING Asigurari de Viata ofera asiguratilor posibilitatea de a-si plati online prima de asigurare
tele cu prima esalonata. Serviciul este oferit in parteneriat cu PayU, principalul integrator de plati online din Romania.

“Introducerea posibilitatii de a realiza plati de prime online direct de pe portalul MyING este un nou pas pe care il facem pentru a le oferi clientilor ING mijloace moderne si comode de interactiune cu compania, ca parte a strategiei noastre de a imbunatati permanent experienta post-vanzare. Faptul ca, in doar trei luni de la lansarea functionalitatii de tranzactionare online a portofoliilor de investitii, aproximativ 10% din totalul operatiunilor de acest fel au fost realizate online, este o confirmare in plus a interesului care exista in randul clientilor nostri pentru acest serviciu modern de informare si service”, a declarat Carmen SOARE, Director de Marketing al ING Asigurari de Viata.

Astfel, clientii care detin o asigurare de viata la ING isi pot achita primele de asigurare aferente contractelor cu prima recurenta in lei direct din contul MyING. In contul MyING utilizatorii au la dispozitie un nou meniu de “Plati online”, unde gasesc toate informatiile aferente primelor de asigurare de plata. Odata selectate sumele pentru care se doreste realizarea platii, utilizatorii finalizeaza tranzactia prin introducerea datelor de pe cardul bancar in platforma de plati online PayU. Dupa efectuarea platii, clientul primeste instant un e-mail de la PayU cu inregistrarea acesteia si, imediat ce este alocata plata primelor pe contract, o confirmare pe e-mail de la ING Asigurari de Viata. In contul MyING, clientul poate urmari statusul platilor sale accesand meniurile de “Istoric plati” si “Plati in procesare”.

“Ne bucura ca, prin intermediul ING, si industria asigurarilor de viata adopta acum tehnologiile moderne si solutiile performante de plati online, cu impact pozitiv pentru clienti. Practic, clientii ING Asigurari de Viata au nevoie de doar cateva secunde pentru a-si plati primele de asigurare, oricand si de oriunde, economisind in acest fel timp valoros”, a explicat Andreia STAVARACHE, Sales & Marketing Manager PayU Romania.

Leave a Reply