Intalnire anuala cu Francizatii MILLENIUM Insurance Broker

Intalnire anuala cu Francizatii MILLENIUM Insurance Broker
al intalnirii este de a imbunatati comunicarea si relatiile intre partile participante, precum si de a lansa un mesaj de incredere in activitatea noastra, in partenerii nostri, in vremurile care ne asteapta”, a declarat Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker.

“Intalnire anuala cu Francizatii” este un eveniment de tip high-level, fiind destinat conducerii MIB si Francizatilor proprietari de afacere, fara asistenti in brokeraj si/sau angajati.

Compania de brokeraj MILLENIUM Insurance a finalizat recent un important proces de rebranding. Compania nu mai este captiva a Grupului GRIVCO, fapt reflectat si in renuntarea la sigla actionariarului majoritar. Business-ul generat de acest actionar reprezinta in prezent mai putin de 4% din cifra de afaceri a companiei.

MILLENIUM Insurance Broker s-a clasat pe locul 10 in topul companiilor de brokeraj din Romania realizat de revista de specialitate INSURANCE Profile pentru anul 2012, cu prime intermediate de 13,45 mil. EUR. Brokerul a raportat o crestere nominala de 13,53% comparativ cu anul 2011.

Leave a Reply