Intalnire importanta pentru CAMPION Broker in acest weekend

Intalnire importanta pentru CAMPION Broker in acest weekend
otodata, ajuta la sedimentarea culturii noastre organizationale. Suntem un grup mare si incercam sa ne conducem activitatea dupa valori precum corectitudine, transparenta, profesionalism si spirit de echipa. Al doilea rol pe care il indeplineste evenimentul este acela de a ne oferi o imagine de ansamblu din intreg teritoriul, o imagine unitara a tot ceea ce inseamna activitatea CAMPION”, a declarat Octavian TATOMIRESCU, Director General, CAMPION Broker.

“Este momentul in care analizam activitatea primelor doua trimestre si formulam strategii pentru viitor, cu scopul de a depasi anumite impedimente sau, din contra, pentru a consolida un avantaj. In fond, intalnirea cu administratorii si managerii este, de fapt, un proces organic si normal in viata oricarei companii de profil”, a completat Octavian TATOMIRESCU.

Un punct important al discutiilor din cadrul Intalnirii Nationale a Administratorilor si Managerilor de Structura il va constitui feedback-ul primit din partea membrilor echipei CAMPION cu privire la strategia si masurile adoptate in ultima perioada. Se vor face si prognoze pentru anul urmator si se va expune si strategia pentru ultimul trimestru al lui 2013.

Leave a Reply