Kazakhstan: S-a dat startul celei de a VII-a Editii a Conferintei Internationale “Asigurari in Asia Centrala”

Kazakhstan: S-a dat startul celei de a VII-a Editii a Conferintei Internationale “Asigurari in Asia Centrala”
care an, Revista PRIMM – Asigurari & Pensii sprijina evenimentul in calitate de Partener Media, fiind reprezentata de catre Adriana PANCIU, CEO, si Oleg DORONCEANU, International Markets Coordinator, Media XPRIMM.

La lucrarile conferintei participa reprezentanti ai companiilor de asigurari locale si internationale, reasiguratori, societati de brokeraj si IT, oficiali ai autoritatii de supraveghere, precum si asociatii internationale.

Avand in vedere integrarea internationala a pietelor financiare ale unor tari la Uniunea vamala a Comunitatii Economice Euroasiatice, precum si aderarea Rusiei, iar mai tarziu, a Kazakhstanului la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC) a aparut necesitatea de a pune in discutie problemele actuale de competitivitate a pietelor locale de asigurari in contextul procesului de globalizare si identificarea modalitatilor de interactiune eficienta intre pietele de profil in spatiul Uniunii vamale.

In acest context, participantii vor dezbate principalele preocupari ale industriei de profil privind aderarea Kazakhstanului la OMC, precum si piata unica de asigurare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, urmariti XPRIMM Newsletters.

Leave a Reply