Liviu STOICESCU, propus Membru in directoratul ASTRA Asigurari

Liviu STOICESCU, propus Membru in directoratul ASTRA Asigurari
ESCU (47 de ani) a reprezentat piata de asigurari din Romania in Adunarea Generala a Consiliului Birourilor de la Bruxelles si a fost ales Membru in patru comitete de conducere. Este un reputat specialist in materie de Carte Verde, a consolidat relatiile de colaborare cu alte Birouri Nationale si a semnat, din partea BAAR, Acordul Multilateral pentru libera trecere a autovehiculelor, fara controlul RCA la frontiera cu SEE, conditie de aderare la Uniunea Europeana.

Si-a inceput cariera in asigurari in anul 1990 ca Inspector de daune la ADAS, iar in perioada 1996-1999 a fost Inspector de daune la ASTRA Asigurari. Din anul 2000 s-a alaturat OMNIASIG, unde a ocupat mai multe posturi de conducere.

La sfarsitul lui 2012, Liviu STOICESCU si-a incheiat mandatul de Membru in directoratul OMNIASIG VIG (2008-2012) si pe cel de Director al Directiei Asigurari Auto in cadrul aceleiasi companii.

ASTRA Asigurari a inregistrat in 2012 afaceri de peste 1,13 mld. lei, 1,11 mld. lei din total reprezentand volumul primelor brute subscrise pe asigurari generale, conform rezultatelor financiare preliminare. In acelasi timp, subscrierile realizate in afara tarii, de sucursala din Ungaria, ASTRA Biztosito, s-au ridicat la 66 mil. lei. Compania a deschis in luna decembrie 2012 si o sucursala in Slovacia, la Bratislava. In cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor acordate de Revista PRIMM – Asigurari&Pensii, companiei ASTRA Asigurari i-a fost decernat Premiul pentru Dinamism.

Leave a Reply