Lucia MORARIU, ANAT: Asigurarea de calatorie este una dintre etapele care trebuie parcurse in planificarea oricarei calatorii

Lucia MORARIU, ANAT: Asigurarea de calatorie este una dintre etapele care trebuie parcurse in planificarea oricarei calatorii
lor de Turism din Romania, realizeaza, alaturi de APPA, UNSAR, UNSICAR, IGPR si ISUMB, etapa a III-a a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!”, cel mai amplu demers de informare si educare in asigurari.

“ANAT se alatura cu entuziasm Asociatiei Pentru Promovarea Asigurarilor, in derularea campaniilor de informare a populatiei privind asigurarile medicale de calatorie in strainatate. Este un demers care isi propune si reuseste sa informeze turistul in legatura cu importanta incheierii unei asigurari de calatorie inainte de a trece granitele tarii. Este esential pentru o vacanta linistita si una dintre etapele care trebuie parcurse in procesul de planificare a oricarei calatorii”, a explicat Lucia MORARIU, Presedinte, ANAT.

In acest weekend, promoterii Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” distribuie gratuit “Ghidul Asiguratului” in marile centre comerciale din Bucuresti si din principalele orase ale tarii.

A treia etapa a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” se desfasoara intre 20 iunie si 20 septembrie 2013 si este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker.

Proiectul se deruleaza cu sprijinul EUROPA FM, care va difuza timp de 3 luni spotul audio al acesteia. De asemenea, THE MONEY CHANNEL va difuza spotul video al campaniei, acoperirea media fiind asigurata si de partenerii wall-street.ro, 9am.ro, RazvanPascu.ro – cel mai citit blog despre calatorii din Romania si Revista PLAFAR.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , proiectul beneficiaza si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

Leave a Reply