Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Maine, 1 octombrie, incepe Luna Asigurarilor de Locuinte

Maine, 1 octombrie, incepe Luna Asigurarilor de Locuinte
ional are ca obiectiv cresterea gradului de constientizare a romanilor cu privire la avantajele incheierii unei asigurari de locuinta.

Astfel, intre 1 si 30 octombrie 2013 se desfasoara Campania Nationala “Totul pentru casa mea!”, cel mai amplu proiect de informare privind asigurarea locuintelor. Acesta este realizat de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, PAID – Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si Europa FM.

De asemenea, campania beneficiaza de sprijinul Partenerilor ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GOTHAER Asigurari, OMNIASIG VIG, CARPATICA Asig, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, GARANTA Asigurari, OTTO Broker si PIRAEUS Insurance Broker, iar distributia este realizata cu sprijinul PRESTIGE Insurance, DESTINE Broker si OTTO Broker. Diseminarea mesajului este realizata si prin intermediul Partenerilor media wall-street.ro, 9am.ro, The Money Channel si asigurarealocuintelor.ro.

In cadrul aceluiasi concept – Luna Asigurarilor de Locuinte -, pe 15 octombrie se desfasoara la Palatul Parlamentului cea de-a X-a editie a ICAR – Forumul International de Riscuri Catastrofale. Evenimentul, care inca de la primele editii a atras atentia asupra necesitatii asigurarilor de locuinta in Romania (tara expusa riscurilor de cutremur si inundatii), este organizat de Banca Mondiala, Media XPRIMM, UNSAR, UNSICAR si APPA. De asemenea, Forumul este sustinut de Partenerul Strategic JLT, Partenerul Principal VerAsig Broker si Partenerii CARPATICA Asig, PIRAEUS Insurance Broker, MILLENIUM Insurance Broker si MARSH Broker si este realizat cu sprijinul MARSAY, Espresso Club si 360 Revolution.

Dezbaterile din cadrul evenimentului vor analiza, pe de o parte, noul start al asigurarilor obligatorii si facultative de locuinta – dat de schimbarile legislative recente -, si vor raspunde, pe de alta parte, unei intrebari esentiale: “Cat de pregatiti suntem pentru o catastrofa naturala in Romania si cum gestionam daunele?”

Leave a Reply