Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

McLaren 12C Spider

McLaren 12C Spider

McLaren 12C Spider

McLaren 12C Spider, a doua sportiva de inalta performanta McLaren Automotive, care dupa cum sustin parintii ei, nu face prea multe compromisuri fata de versiunea coupe in termeni de stabilitate si rigiditate a caroseriei. Asta pentru ca, dupa cum precizeaza cei de la McLaren, ambele versiuni, si cea coupe si cea spider au fost dezvoltate in paralel pentru a putea obtine maximum de performanta in ambele cazuri. Practic Spider-ul este exact aceeasi masina dar care are in plus optiunea “super fun”. Asta nu poate sa te faca decat mai interesat de aceasta masina sau poate mai sceptic.

Cum spuneam McLaren 12C Spider este bazat pe modelul McLaren MP4-12C şi are o motorizarea este un V8 biturbo, care dezvoltă 625 CP şi 600 Nm.

12C Spider atinge 100 km/h în 3.1 secunde şi o viteză maximă de peste 320 km/h.

Pentru ca e o decapotabila ar avea sens sa vorbim intai despre acest aspect. Plafonul este de tip hard top, dupa cum poti observa si in poze, si se retrage in mai putin de 17 secunde la viteze pana la 30 km/h.

Un aspect foarte interesant, care si denota atentia la detaliu este geamul din spate care poate fi coborat, dupa cum spun cei de la McLaren, “pentru a auzi mai bine sunetul motorului”, situat chiar in spatele cabinei.

Si daca tot am ajuns aici hai sa vorbim despre motorizare. Noul 12C Spider este dotat cu un V8 twint-turbo pozitionat central, de 3.8 litri care dezvolta 616 CP. Este acelasi motor de care beneficiaza si varianta coupe si care reuseste sa duca masina de la 0 la 100 km/h in doar 3,1 secunde.
Viteza maxima la care poate ajunge este de 329 km/h si cu toate acestea reuseste sa atinga un consum de 11,7 l/100km. Super sport, decapotabila, 329 km/h , 11,7l/100km. Mie cel putin imi suna foarte bine.

Cred ca este masina in care poti sa-ti plimbi prietena si sa uiti de ea in acelasi timp. Si totusi cred ca mi-ar fi frica sa merg cu ea prin Romania. Pare genu de masina care in oras ar atrage multi copii dornici sa mazgaleasca parbrizul pentru 1 leu. Apoi gropile … sa plimbi masina asta prin gropile noastre …