METROPOLITAN Life ofera beneficii suplimentare clientilor noi care incheie o polita Protector pana la 31 august

METROPOLITAN Life ofera beneficii suplimentare clientilor noi care incheie o polita Protector pana la 31 august
ata Protector inregistrand o crestere de peste 20%, comparativ cu 2011.

“Consideram ca evolutia Protector se datoreaza in primul rand constientizarii crescute de catre clienti a nevoii de siguranta in caz de riscuri majore neprevazute ale vietii. Concret, suma asigurata medie pentru deces din accident a crescut cu 7% pana la valoarea de 65.000 lei, ceea ce inseamna ca beneficiarii asigurarii vor primi in jur de 38 de salarii medii nete pe economie in cazul intamplarii evenimentului asigurat”, a precizat Theodor ALEXANDRESCU, reprezentantul Metropolitan Life in Romania.

Dorind sa incurajeze constientizarea beneficiilor de protectie si a accesibilitatii acestora, asiguratorul ofera clientilor o editie speciala a asigurarii de viata Protector, prin care acestia primesc cu 50% mai multa protectie in caz de deces din accident si de doua ori mai multa protectie in caz de invaliditate permanenta din accident. Aceste beneficii sunt oferite suplimentar clientilor care incheie o polita Protector pana la 31 august a.c., la acelasi nivel de prima de pana acum.

“Inainte de a pleca in vacanta, suntem prevazatori sa fim acoperiti de riscurile cele mai frecvente la care ne expunem, precum accidentele si imbolnavirea. Prin Editia Speciala a asigurarii Protector, Metropolitan Life ofera clientilor siguranta unor disponibilitati financiare mai mari in momente dificile din viata pentru aceeasi prima initiala ce porneste de la 0,85 lei pe zi, adica mai putin decat pretul unui pahar de apa plata”, a afirmat Theodor ALEXANDRESCU.

Programul Protector include asigurarea pentru deces din accident si invaliditate permanenta din accident. De asemenea, pot fi despagubite cu suma stabilita in contract cheltuielile medicale necesare spitalizarii, interventiei chirurgicale si convalescentei, survenite in urma unui accident sau a unei boli. Clientii pot alege din trei pachete disponibile varianta de asigurare cea mai potrivita necesitatilor personale: Basic, Activ sau Complet.

Utilitatea programului Protector este evidentiata si de sumele deja platite de companie pentru clientii sai asigurati sau beneficiari. In 2012, valoarea medie a beneficiilor chirurgicale platite a fost de aproximativ 4.500 lei, iar suma medie platita pentru 1 zi de spitalizare si convalescenta a fost de 315 lei. La nivelul tuturor produselor Metropolitan Life de asigurare de viata cu beneficii garantate, in caz de accidente si imbolnavire, suma despagubirilor platite a crescut cu 50% in 2012 comparativ cu 2011.

Leave a Reply