Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Mihai TECAU: O asigurare de locuinta este vitala

Mihai TECAU: O asigurare de locuinta este vitala
a este vitala. Este responsabilitatea noastra, a asiguratorilor, sa informam constant publicul asupra necesitatii si beneficiilor unei astfel de asigurari”, a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG VIG. Campania nationala de educare “TOTUL PENTRU CASA MEA” se desfasoara pe intreaga durata a lunii octombrie, fiind parte a proiectului “Luna Asigurarilor de Locuinte”.

OMNIASIG VIG se numara printre companiile de asigurari care sprijina acest demers, alaturi de ASIROM VIG, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, DESTINE Broker, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GOTHAER Asigurari, CARPATICA Asig, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, GARANTA, OTTO Broker si PIRAEUS Insurance Broker.

Campania este organizata, in parteneriat, de catre APPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, PAID – Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si beneficiaza de sprijinul EUROPA FM.

Intregul concept are la baza distribuirea a 500.000 de brosuri informative gratuite. Materialul va fi distribuit in toate intersectiile importante din Capitala si in alte 15 mari orase din tara, in marile centre comerciale si nu numai. Distributia se realizeaza si prin intermediul retelelor partenerilor PRESTIGE Broker, OTTO Broker si DESTINE Broker. De asemenea, brosura va fi distribuita impreuna cu editia de marti, 15 octombrie, a Ziarului Financiar.

Mesajul campaniei va fi promovat, in acelasi timp, prin spoturi, stiri si interviuri difuzate de Radio EUROPA FM si The Money Channel, prin materiale de interes public preluate de Wall-street.ro, 9am.ro si asigurarealocuintelor.ro.

Leave a Reply