Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Mini-vacanta de 15 august incepe cu accidente in lant pe Autostrada Soarelui. Ati luat asigurarile in bagaje?

Mini-vacanta de 15 august incepe cu accidente in lant pe Autostrada Soarelui. Ati luat asigurarile in bagaje?
soferii trebuie sa aiba in vedere incheierea asigurarii obligatorii RCA, care acopera daunele provocate altora, dar si a unei asigurari CASCO, care acopera daunele produse masinii personale.

In 2012, in Romania s-au produs 9.355 accidente de circulatie. De asemenea, conform datelor furnizate de Directia Rutiera a IGPR, 5.566 de soferi au fost sanctionati in trafic de Politia Rutiera, in 2012, pentru ca nu detineau o polita RCA. In primele cinci luni din 2013, 2.370 de soferi au fost depistati conducand un autovehicul neasigurat, iar in peste 450 dintre accidentele de circulatie care au avut loc in perioada ianuarie-mai 2013, cel putin una dintre masinile implicate nu avea asigurare.

Campania Nationala “ASIGURA-TE!” urmareste cresterea gradului de informare a romanilor cu privire la cele mai importante asigurari si, implicit, sublinierea necesitatii incheierii unor astfel de polite pentru protectia impotriva accidentelor neprevazute. Soferii trebuie sa aiba in vedere asigurarile RCA si CASCO, iar celor care calatoresc in strainatate li se recomanda incheierea unei asigurari de calatorie. In absenta proprietarilor, bunurile din locuinte pot fi protejate financiar impotriva furturilor printr-o polita facultativa de locuinta, iar asigurarile de viata si de sanatate vizeaza protectia individuala.

De la calatorii prin tara la… calatorii in timp

Toti cei care doresc sa-si testeze cunostintele de asigurari pot participa la sondajul desfasurat pe platforma online asigura-te.org. Pe baza raspunsurilor, Masina Timpului AsiguraTE3-000 ii va trimite intr-o calatorie in timp, asociindu-i cu unul din cele 7 personaje istorice. Participantii pot castiga unul din cele 7 premii constand in 1 tricou personalizat si 1 pachet de ingrijire Dr. Organic cu miere de manuka oferit de PLAFAR, Partener al Campaniei.

Click aici pentru a accesa sondajul!

Sustineti demersul Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” printr-un simplu share pe Facebook .

Despre Campania “ASIGURA-TE!”

A treia etapa a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” se desfasoara pana pe 20 septembrie 2013. Aceasta este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , proiectul beneficiaza si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

Leave a Reply