Niciun weekend neasigurat!

Niciun weekend neasigurat!
rarea medicala de calatorie, la asigurarea auto sau la cea de locuinta care sa va protejeze bunurile cat sunteti plecati, despre toate gasiti detalii in GHIDUL ASIGURATULUI. Daca nu l-ati primit zilele trecute de la promoterii nostri din intersectii, aveti toate sansele sa il primiti astazi si maine in marile galerii comerciale din care va faceti cumparaturile.

Despre Campania “ASIGURA-TE!”

A treia etapa a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” se desfasoara pana pe 20 septembrie 2013. Aceasta este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , proiectul beneficiaza si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

De la calatorii prin tara la… calatorii in timp

Toti cei care doresc sa-si testeze cunostintele de asigurari pot participa la sondajul desfasurat pe platforma online asigura-te.org. Pe baza raspunsurilor, Masina Timpului AsiguraTE3-000 ii va trimite intr-o calatorie in timp, asociindu-i cu unul din cele 7 personaje istorice. Participantii pot castiga unul din cele 7 premii constand in 1 tricou personalizat si 1 pachet de ingrijire Dr. Organic cu miere de manuka oferit de PLAFAR, Partener al Campaniei.

Click aici pentru a accesa sondajul!

Sustineti demersul Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” printr-un simplu share pe Facebook .

Leave a Reply