Noi membri in echipa manageriala a MAXYGO Broker

Noi membri in echipa manageriala a MAXYGO Broker
pus cu ocazia sarbatoririi a 10 ani de la infiintare: “dublarea comisioanelor colaboratorilor sai in urmatorii doi ani”, dupa cum a precizat Alexandru APOSTOL, Directorul General al MAXYGO.

La sfarsitul lui 2012, Alexandru HAVRICS, 41 ani, a fost numit Director de Dezvoltare pe zona de Vest. Absolvent de Politehnica, HAVRICS are o experienta importanta pe piata asigurarilor din Romania. Si-a inceput activitatea in domeniul asigurarilor in 1998 ca Inspector de Asigurari si a evoluat in cariera pana la pozitia de Director de Sucursala la ASTRA Asigurari. S-a bucurat de numeroase reusite profesionale printre care se numara locul I pe Timis ca sucursala in anii 2010 si 2011, precum si locul I pe Romania (fara Bucuresti) in 2010 si 2011.

Alexandru HAVRICS Ioan ISTRATESCU, 59 ani, s-a alaturat echipei MAXYGO in a doua jumatate a anului trecut, in functia de Director de Dezvoltare pe zona de Sud. Si-a inceput cariera in asigurari in 2002, in cadrul ASTRA Asigurari,
Ioan ISTRATESCU sucursala Prahova. Constant, printr-un management adecvat, a reusit sa inregistreze rezultate remarcabile, precum obtinerea unui volum record de prime subscrise in 2010 – practic al doilea rezultat inregistrat la nivelul intregului judet Prahova. Rezultatul a fost dublat si de raportarea celui mai mare profit realizat dintre toate sucursalele companiei de asigurare.

In martie 2013, Constantin NEDELCU a fost numit Director Adjunct MAXYGO, avand responsabilitati operationale. In varsta de 41 ani, NEDELCU este absolvent al Facultatii de Medicina si Stomatologie “Carol Davila” din Bucuresti. Si-a inceput cariera in 1998 la OMNIASIG Asigurari de Viata, iar in urmatorii 12 ani a lucrat pentru METROPOLITAN Life (fosta AlG Life), unde a avansat pana in pozitia de Manager de Departament, coordonand direct departamentele de Subscriere si Despagubiri. In cei peste 15 ani de activitate, Constantin NEDELCU a acumulat experienta in asigurarile de viata, managementul de proiecte si suportul operational.

Leave a Reply