Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Noua Skoda Octavia – Siguranta, functionalitate si confort

Noua ŠKODA Octavia impune noi standarde în segmentul compact.

Cea de-a treia generație Octavia confirmă, mai mult ca oricând, poziția unică a acestui automobil în segmentul din care face parte, impresionând printr-o ofertă neegalată de spațiu, design nou, nivel înalt de funcționalitate, siguranță și sisteme inovatoare de confort, consum redus de carburant, o gamă bogată de soluții „Simply Clever” și un raport preț/calitate tipic unui automobil ŠKODA.

ŠKODA Octavia este sufletul mărcii ŠKODA”, declară Winfried Vahland, CEO ŠKODA. “Modelul incorporează cele mai bune caracteristici ale mărcii ŠKODA: mult spațiu, calitate, precizia execuției, elemente moderne, tehnologie matură, design atemporal, funcționalitate ridicată și cel mai bun raport preț/calitate. Așteptările clienților noștri au crescut. Ținta noastră a fost să facem ca această mașină să fie și mai bună la a treia generație. Iar acest deziderat se reflectă în valorile noii Octavia – este o clasă în sine.”

Noua ŠKODA Octavia impune noi standarde în clasa sa în ceea ce privește oferta de spațiu. “Noua Octavia oferă un nivel de spațiu regăsit doar la clasele superioare”, declară Welsch. Nicio altă mașină din segmentul compact nu oferă o lungime mai mare a interiorului (1.782 mm) sau mai mult spațiu pentru genunchi (73 mm), respectiv mai mult spațiu pentru cap pe locurile din spate (980 mm). De asemenea, la 590 de litri, volumul portbagajului este cel mai bun din clasă. Și alte dimensiuni interioare au crescut semnificativ în comparație cu cea de-a doua generație Octavia: spațiul pentru cap, pe locurile din față: + 8 mm, lățimea la nivelul coatelor, în partea din față: + 39 mm, lățimea la nivelul coatelor, în partea din spate: + 26 mm.

În comparație cu modelul precedent, Octavia a crescut semnificativ în ceea ce privește lungimea și lățimea. Noul model este cu 90 mm mai lung și cu 45 mm mai lat decât cea de-a doua generație Octavia. În același timp, ampatamentul a crescut cu 108 mm, ceea ce reprezintă un beneficiu mai ales pentru interior și spațiul oferit de locurile din spate.

Partea frontală a mașinii exprimă siguranță și încredere, grație accentuării liniilor orizontale și a noii poziții a logoului ŠKODA. Aspectul lateral al noii ŠKODA Octavia a devenit semnificativ mai dinamic în comparație cu generația precedentă.

Designul posterior se concentrează, de asemenea, asupra preciziei, calității și proporțiilor perfecte. Fiecare element este la locul lui, bine poziționat și ordonat. Grafica tipică a blocurilor optice ŠKODA, cu forma distinctivă a literei C pentru lumini, a fost executată cu o splendoare fără compromisuri.

Grație dezvoltării unor noi motoare pe benzină și diesel, a unui coeficient aerodinamic scăzut și greutății reduse a autovehiculului, inginerii au obținut îmbunătățiri semnificative ale cifrelor de consum și emisii ale modelului ŠKODA Octavia, care scad cu până la 23% față de modelul anterior.

Versiunea GreenLine a noii ŠKODA Octavia (1.6 TDI/81 kW) are emisii de CO2 de numai 89 g/km și consumă doar 3,4 litri de motorină pentru 100 de km parcurși.

În total, sunt oferite patru propulsoare pe benzină, toate dispunând de tehnologie TSI de ultimă oră și patru TDI-uri moderne, cu common-rail. O versiune de propulsor alimentat cu gaze naturale este planificată pentru mai târziu. Cu excepția propulsoarelor de intrare în gamă, atât pe benzină, cât și diesel, toate motoarele sunt disponibile acum într-o versiune Green tec cu sistem start-stop și funcţie de recuperare a energiei. Gama se extinde până la versiunea de vârf, 1.8 TSI de 132 kW.

Sunt disponibile transmisii moderne, manuale și automate DSG, cu versiuni cu tracțiune integrală aflate în pregătire. Varianta sportivă ŠKODA Octavia RS este, de asemenea, în pregătire.

Cumpara RCA ieftin Skoda online!

Leave a Reply