Noul director general al Chevrolet Central and Eastern Europe

Georges Megyeri a fost numit In postul de director general al organizatiei Chevrolet Central and Eastern Europe si Isi va intra In drepturi pe data de 2 aprilie 2013.
t peste 15 autovehicule noi In ultimii trei ani,” a declarat Georges Megyeri. „Suntem mandri sa organizam lansarea europeana a noului SUV de mici dimensiuni – Chevrolet Trax – In regiunea noastra, In Zadar, Croatia.

Trax se va alatura modelului Captiva de dimensiuni mai mari, reprezentand materializarea moderna a experientei Chevrolet de peste 75 de ani In constructia si comercializarea de SUV-uri de exceptie” continua Megyeri.

Megyeri, In varsta de 47 de ani, si-a Inceput cariera la General Motors In 1996. A absolvit universitatea McGill din Montreal, Canada si are dubla cetatenie canadiana-maghiara. Georges a ocupat mai multe functii internationale In cadrul companiei General Motors In Olanda, Germania, Italia si, de curand, la sediul european Chevrolet din Elvetia. In 2011, a revenit la Chevrolet Central and Eastern Europe In functia de director de vanzari. Georges este mandrul tata a doi baieti.

Leave a Reply