Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Noua vigneta pentru asigurarea RCA din 2013

noua vigneta rca 2013

De la 1 ianuarie 2013 se va utiliza un nou model de vigneta RCA

Consiliul CSA a decis schimbarea modelului actual al vignetei pentru asigurae RCA, utilizarea noului model fiind obligatorie pentru asigurare RCA incepand cu data de 1 ianuarie 2013, a anuntat autoritatea de reglementare.

Totodata, raman in vigoare prevederile art. 17. alin. (1), din normele privind asigurarea RCA puse in aplicare prin Ordinul CSA nr.14/2011, care stabilesc faptul ca toti soferii de vehicule inmatriculate sau inregistrate in Romania sunt obligati sa afiseze vigneta pe parbrizul vehiculului in loc vizibil din exterior. Noul model si caracteristicile tehnice ale vignetei RCA vor fi trimise spre publicare in Monitorul Oficial.

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a decis, in sedinta din data de 20 noiembrie a.c., modificarea alineatului (3) al art. 20 din normele RCA prin eliminarea obligatiei de a tipari vigneta la Compania Nationala “Imprimeria Nationala”.

Asigurarea RCA este obligatorie si se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania, avand drept unic scop despagubirea tertelor parti prejudiciate in urma accidentelor de circulatie provocate de titularii politelor.

In primele noua luni ale anului in curs, asiguratorii autorizati sa practice aceasta linie de business au incheiat un numar total de 4.982.181 asigurari RCA si Carte Verde, potrivit datelor CSA.