Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Noul Nissan GT-R 2014 – Informatii oficiale

Official 2013 2014 Nissan GT-R

Noul Nissan GT-R 2014 – Informatii oficiale

Modelul GT-R a celor de la Nissan este considerat de foarte multi cea mai buna masina cand vine vorba de cursele auto.

Noul Nissan Skyline GTR 2013 va debuta pe piaţa japoneză luna viitoare, iar pentru restul lumii va fi disponibil începând cu luna Januarie a anului 2013.

Adus în Germania pentru a fi supus chinurilor de către piloţii profesionişti, noul model s-a dovedit a fi mai rapid cu 20 de secunde decât modelul precedent! GTR-ul a parcurs circuitul infernal în numai 7:18.6 minute!

Noul Nissan GT-R 2013-2014

Noul Nissan GT-R 2013-2014

Inginerii niponi au lucrat la coborârea centrului de greutate şi sporirea stabilităţii în curbe prin metoda ranforsării şasiului. Deasemenea motorul turbo aspirat denotă un răspuns mai vioi la atingerea acceleratorului şi un sprint îmbunătăţit la turaţii înalte.

Inginerul-şef Kazutoshi Mizuno, a declarat că Nissan dezvoltă nu doar tehnologiile care te propulsează cât mai rapid de la 0 la 100 km/h, ci sunt foarte preocupaţi şi de siguranţa pasagerilor. Cu fiecare upgrade efectuat, schimbările sunt insesizabile pentru ochi, acestea pot fi doar percepute!

Pasionatii iubesc in primul rand pretul scazut pentru performantele pe care le ofera. In plus, toti opteaza pentru diferite modificari astfel incat sa creasca puterea totala. Avand acest lucruri in cap, cei de la Nissan ne ofera detaliile oficiale ale noului GT-R 2014.

Acesta va beneficia de un motor twin-turbo V6 de 3.8 litri care este in stare sa produca 545 cai putere. Fata de generatia anterioara, puterea a crescut cu 15 cai putere. Au fost aduse multe modificari la nivelul sistemului de evacuare astfel incat sa va bucurati de performante mult mai bune.

Nissan GT-R 2014 va beneficia de o cutie de viteze in sase trepte. Producatorul pare sa fie foarte interesat de dezvoltarea continua a acestui model. Nici nu e de mirare avand in vedere succesul la public. Noua generatie a trecut prin foarte multe teste pana sa ajunga la varianta finala. Cele mai multe teste au fost realizate in Nurburgring unde modelul a obtinut recorduri peste recorduri de-a lungul anilor.

Chiar daca modelul este proaspat aparut, cei de la Nissan au intrat in etapa de dezvoltare a urmatoarei generatii. Din cate se pare vor aduce modificari la nivelul sasiului dar si la nivelul motorului. Suntem curiosi cati cai putere va mai stoarce producatorul din acest model. Acest model ar putea sa apara undeva in 2014 sub denumirea de Black Edition.

Mai jos va prezentam un clip video facut in premiera de cei de la Road&Track: