Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Oare cum ar fi ca Alfa Romeo să construiască așa ceva…?

Oare cum ar fi ca Alfa Romeo să construiască așa ceva…?

În mod cert, suntem impresionați și, în același timp, nerăbdători să dăm ochii cu metalele noi ale anului 2013, cum ar fi Chevrolet Corvette și Alfa Romeo 4C.

Dar ce s-ar întâmpla dacă ai amesteca esența acestora două în blender-ul V8? Probabil că ar rezulta un supercar precum sângeriul de mai sus. Se numește Alta Romeo 6C și nu este în niciun fel legată de, uhm, Alfa Romeo.

Aceasta este, de fapt, o randare computerizată a unui tip pe nume Alex Imnadze, student la renumitul Institut European de Design din Torino (care a câștigat în 2005 competiția Ferrari World Design) și mare fan al moștenirii Pininfarina.

El spune că ce a creat această randare – care nu este reală decât, poate, în Matrix – este un competitor pentru noul Chevrolet Corvette.

“Un muscle car italian dacă putem spune așa”. Da, având în vedere precedentul creat de Castriota, îi putem spune așa.

Și arată, fără îndoială, într-un mare fel. Are motorul amplasat în față (probabil V8-ul de 4,7 litri), cu tracțiune pe puntea spate și cu poartă indicii de Alfa Romeo Montreal în partea frontală, împreună cu detalii preluate de la conceptul Alfa 2uettottanta, de la superbul 8C și, desigur, de la originalul 6C.

Uită-te la poze și spune-ne ce crezi: ar trebui să țină cont Alfa Romeo de sugestia asta și să aducă la realitate acest 6C? Sau să-și vadă de treaba pe care deja o face și să materializeze conceptul… Gloria?

Cumpara RCA ieftin online!