Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

OMNIASIG ofera informatii privind plata despagubirilor catre victimele accidentului din Muntenegru si rudele acestora

OMNIASIG ofera informatii privind plata despagubirilor catre victimele accidentului din Muntenegru si rudele acestora
ocarul cu numarul de inmatriculare B 123 MMJ, aflat in utilizarea firmei GREGORY Tour, este asigurat RCA si CASCO de catre OMNIASIG VIG, polita facultativa dispunand de o componenta care acopera inclusiv riscul de accidente persoane si deteriorarea bagajelor. Ambele polite de asigurare sunt valabile la momentul producerii evenimentului, a anuntat societatea.

“Pentru a fi alaturi de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia despagubirilor. Aceasta este menirea unei societati de asigurari, de aceea punem la dispozitia celor afectati intreaga noastra experienta si pricepere in instrumentarea daunelor pentru a-i consilia si a le usura din povara clipelor de cosmar prin care trec. Numerele de telefon disponibile sunt 021 601.1572 sau 021 601.1574, unde profesionistii OMNIASIG VIG ofera consiliere tuturor celor afectati de acest nefericit eveniment, pentru a facilita accesul asiguratilor la drepturile ce revin din polita de asigurare”, a declarat Mihai TECAU, Presedintele Directoratului OMNIASIG VIG.

Autocarul implicat in accident era inmatriculat in Romania, fiind inchiriat de agentia de turism MAREEA Travel de la operatorul GREGORY Tour si transporta turistii romani intr-un circuit in Muntenegru si Croatia. Dupa ce soferul a pierdut controlul vehiculului, acesta a rupt parapetul unui pod si s-a prabusit intr-o prapastie, duminica dupa-amiaza, la Grlo, la 30 de kilometri nord de Podgorita, capitala Muntenegrului.

Leave a Reply