Performanta in asigurari si pensii private a fost rasplatita! Iata castigatorii!

Performanta in asigurari si pensii private a fost rasplatita! Iata castigatorii!
ivate si din alte domenii conexe au fost prezenti la editia a XIII-a a traditionalei ceremonii, desfasurate si in acest an la Hotel Radisson BLU.

MARILE PREMII , decernate companiilor de asigurari, au fost:
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari – Marele Premiu – Compania de Asigurari a AnuluiOMNIASIG VIG – Compania Anului – Asigurari GeneraleBCR Asigurari de Viata VIG – Compania Anului – Asigurari de Viata
PREMIUL SPECIAL MANAGERUL ANULUI i-a fost decernat in acest an Marianei DIACONESCU , Presedinte Directorat, ASIROM VIG.

La categoria PREMII PENTRU COMPANII DE ASIGURARE , ASIROM VIG si-a adjudecat in acest an PREMIUL PENTRU EXCELENTA , in vreme ce ASTRA Asigurari a primit PREMIUL PENTRU DINAMISM . GENERALI Asigurari si ING Asigurari de Viata au primit PREMIILE PENTRU CALITATEA SERVICIILOR in Asigurari Generale, respectiv Asigurari de Viata. TROFEUL PRIMM a mers in acest an la UNIQA Asigurari .

Cele mai bune produse de asigurari din anul 2012 au fost desemnate:
Viitor MET , ALICO Asigurari – Produsul anului la Asigurari de ViataAsigurarea de locuinta cu autoconstatare , GROUPAMA – Produsul anului Asigurari Generale.
Nici performantele companiilor de brokeraj in asigurari nu au ramas nerasplatite, acestora fiindu-le decernate urmatoarele premii speciale:

SAFETY Broker , una dintre cele mai dinamice si mai performate companii din piata de profil, a fost declarat Brokerul Anului . Totodata, MARSH Romania si-a adjudecat PREMIUL SPECIAL PENTRU CALITATEA SERVICIILOR .

OTTO Broker a fost desemnata Compania de brokeraj preferata de asiguratori , iar Cristian BALANICA , Director General al PIRAEUS Insurance Broker, a intrunit cele mai multe voturi ale companiilor de asigurari pentru reprezentantul companiilor de brokeraj cu care au cea mai buna colaborare .

Lista PREMIILOR SPECIALE a continuat cu:
PREMIUL SPECIAL INVESTITORUL ANULUI – Gothaer (pentru cea mai importanta tranzactie care s-a realizat recent in piata de asigurari)PREMIUL SPECIAL TRADITIE SI STABILITATE – CertAsig (pentru 10 ani de activitate)PREMIUL SPECIAL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA – CREDIT EUROPE Asigurari LIDERI DE SUCCES – Bogdana LOSONTI , Director General Adjunct la EFG Eurolife si Georgi MARKOV , CFO, EUROINS Insurance GroupPROFESIONISTI DE SUCCES – Natalia MAN , Reinsurance Specialist, PAID si Georgiana MIRON , Director, Divizia de Marketing si Comunicare, GROUPAMA Asigurari
In cadrul aceleiasi ceremonii, au fost acordate Diplome sucursalelor si agentiilor companiilor aflate pe primele 5 locuri in Topurile Judetene de asigurari generale, de viata si de brokeraj de asigurari. De asemenea, au fost acordate premii pentru fiecare dintre cele 8 regiuni de dezvoltare, fiind recompensate 3 companii de asigurare si de brokeraj in asigurari.

Pentru a vedea Premiile Judetene si Regionale, accesati www.xprimm.ro .

Premiile Pietei Pensiilor Private

Nu doar asiguratorii au fost premiati in aceasta seara, ci si operatorii din sistemul de pensii private, in cadrul celei de-a VI-a editii a Galei Premiilor Pietei Pensiilor Private.

COMPANIA ANULUI in piata de pensii private a fost desemnata ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private . Totodata, PREMIILE SPECIALE PENTRU EXCELENTA IN ADMINISTRAREA FONDURILOR DE PENSII PRIVATE OBLIGATORII au fost acordate companiilor AEGON Pensii si GENERALI Pensii .

ING Pensii Private si-a adjudecat in acest an PREMIUL SPECIAL PENTRU EXCELENTA IN ADMINISTRAREA FONDURILOR DE PENSII PRIVATE FACULTATIVE pentru produsul sau ING Optim.

PREMIUL PENTRU CALITATEA PORTOFOLIULUI DE PARTICIPANTI LA UN FOND DE PENSII ADMINISTRATE PRIVAT a mers in acest an la ALICO Pensii , in vreme ce BCR Pensii a primit PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA RENTABILITATE A UNUI FOND DE PENSII PRIVATE OBLIGATORII .

In curand, veti putea urmari pe www.xprimm.tv inregistrarea Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, iar pe www.1asig.ro si www.primm.ro , galeria de imagini de la ceremonie.

MARILE PREMII MARELE PREMIU – COMPANIA DE ASIGURARI A ANULUI ALLIANZ-TIRIAC AsigurariPREMIUL COMPANIA ANULUI – ASIGURARI DE VIATA BCR Asigurari de ViataPREMIUL COMPANIA ANULUI – ASIGURARI GENERALE OMNIASIG VIGPREMIUL SPECIAL “MANAGERUL ANULUI”Mariana DIACONESCUPREMII PENTRU COMPANII DE ASIGURARE TROFEUL PRIMMUNIQA AsigurariPREMIUL PENTRU CALITATEA SERVICIILOR ASIGURARI DE VIATAING Asigurari de ViataPREMIUL PENTRU CALITATEA SERVICIILOR ASIGURARI GENERALEGENERALI RomaniaPREMIUL PENTRU DINAMISMASTRA AsigurariPREMIUL DE EXCELENTAASIROM VIGPREMII PENTRU PRODUSE DE ASIGURARE PREMIUL PRODUSUL ANULUI – ASIGURARI DE VIATAMETROPOLITAN Life pentru VIITOR METPREMIUL PRODUSUL ANULUI – ASIGURARI GENERALEGROUPAMA Asigurari pentru Asigurarea de locuinta cu autoconstatarePREMII PENTRU BROKERAJUL DE ASIGURARI PREMIUL SPECIAL PARTENERIATOTTO BrokerPREMIUL SPECIAL PARTENERIATCristian BALANICAPREMIUL SPECIAL PENTRU CALITATEA SERVICIILORMARSH RomaniaPREMIUL BROKERUL ANULUI SAFETY BrokerPREMII SPECIALE PROFESIONISTI DE SUCCESNatalia MAN si Georgiana MIRONLIDERI DE SUCCESBogdana LOTONTI, Director General Adjunct, EUROLIFE si Georgi MARKOV, CFO, EUROINS Insurance Group.PREMIUL SPECIAL DEZVOLTARE DURABILACREDIT EUROPE AsigurariPREMIUL SPECIAL TRADITIE SI STABILITATECertAsigPREMIUL SPECIAL INVESTITORUL ANULUIGothaerPREMIILE PIETEI PENSIILOR PRIVATE PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA RENTABILITATE A UNUI FOND DE PENSII PRIVATE OBLIGATORIIBCR Pensii, pentru fondul de pensii BCRPREMIUL PENTRU CALITATEA PORTOFOLIULUI DE PARTICIPANTI LA UN FOND DE PENSII ADMINISTRATE PRIVATALICO PensiiPREMIUL SPECIAL PENTRU EXCELENTA IN ADMINISTRAREA FONDURILOR DE PENSII PRIVATE FACULTATIVEING pentru fondurile ING OptimPREMIUL SPECIAL PENTRU EXCELENTA IN ADMINISTRAREA FONDURILOR DE PENSII PRIVATE OBLIGATORIIAEGON PensiiPREMIUL SPECIAL PENTRU EXCELENTA IN ADMINISTRAREA FONDURILOR DE PENSII PRIVATE OBLIGATORIIGENERALI PensiiCOMPANIA ANULUIALLIANZ-TIRIAC Pensii Private

Leave a Reply