Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Peste 5.500 de soferi au fost sanctionati in 2012 pentru ca nu aveau RCA

Peste 5.500 de soferi au fost sanctionati in 2012 pentru ca nu aveau RCA
conform prevederilor Legii nr. 136/1995.
De asemenea, in peste 450 dintre accidentele de circulatie care au avut loc in perioada ianuarie-mai 2013, cel putin una dintre masinile implicate nu avea asigurare. “In primele cinci luni ale anului in curs, in 456 de cazuri, cel putin unul dintre autovehiculele implicate in accidente de circulatie nu erau asigurate conform prevederilor Legii nr. 136/1995 privind asigurarile si reasigurarile in Romania, modificata. In 2012 au existat 2.373 asemenea cazuri”, arata datele Directiei Rutiere.

Soferii romani pot afla informatiile de baza despre asigurarea obligatorie RCA din “Ghidul Asiguratului”, brosura informativa distribuita in cadrul Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!”. Directia Rutiera a IGPR s-a alaturat organizatiilor si actorilor din piata care sprijina acest demers de informare.

“Actiunile noastre, coroborate efortului general pentru sporirea sigurantei rutiere in Romania, desfasurat de institutiile cu atributii in acest domeniu, au generat reducerea, in ultimii trei ani a numarului si consecintelor accidentelor rutiere grave. In acest context, Directia Rutiera a avut in ultimii ani o stransa colaborare cu APPA, in realizarea programelor comune in domeniul educatiei rutiere a participantilor la trafic. Avand in vedere rezultatele bune obtinute in urma colaborarii, consideram necesara continuarea acestor activitati comune, care contribuie in mod direct la cresterea gradului de siguranta rutiera pe drumurile publice”, a declarat Comisar-sef de politie Lucian DINITA, Directorul Directiei Rutiere din cadrul I.G.P.R.

A treia etapa a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” se desfasoara intre 20 iunie si 20 septembrie 2013. Aceasta este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

Pe intreaga durata a campaniei vor fi distribuite in intreaga tara peste 800.000 de brosuri informative gratuite. “GHIDUL ASIGURATULUI” va ajunge in marile intersectii din Bucuresti si din principalele 20 de orase din tara. De asemenea, promoteri dedicati vor distribui brosurile in principalele centre comerciale din marile orase. “GHIDUL ASIGURATULUI” a ajuns la publicul larg si prin intermediul cotidianului ZIARUL FINANCIAR si al saptamanalului BUSINESS MAGAZIN.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurari de Viata VIG, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker si OTTO Broker.

Proiectul se deruleaza cu sprijinul EUROPA FM, care va difuza timp de 3 luni spotul audio al acesteia. De asemenea, THE MONEY CHANNEL va difuza spotul video al campaniei, acoperirea media fiind asigurata si de partenerii wall-street.ro, 9am.ro, RazvanPascu.ro – cel mai citit blog despre calatorii din Romania si Revista PLAFAR.

Pe langa platforma online dedicata, www.asigura-te.org , proiectul beneficiaza acum si de sustinerea unei pagini de Facebook, facebook.com/Asigura-Te pe care va invitam sa o urmariti pentru a fi la curent cu activitatile campaniei si pentru a afla noutati din domeniul asigurarilor.

Leave a Reply