Peste 90% din daunele platite de OMNIASIG in primele sase luni au fost pe auto

Peste 90% din daunele platite de OMNIASIG in primele sase luni au fost pe auto
e parte a despagubirilor, 298,43 mil. lei (67,8% din total despagubiri), in timp ce RCA a “contribuit” cu inca 110,29 mil. lei (25%).

Raporturile se inverseaza insa cand vine vorba de cele mai mari valori ale despagubirilor, RCA-ul detinand detasat suprematia. Astfel, cea mai mare suma platita pe o polita RCA in prima jumatate a acestui an se ridica la 2,2 mil. lei. Totusi, trebuie mentionat ca despagubirile pe RCA includ si compensatiile pentru vatamari corporale si deces, care, conform legislatiei, au o limita de 5 mil. EUR per eveniment. De altfel, cele mai mari 4 daune platite pe RCA in aceasta perioada au depasit 1 mil. lei. In acelasi timp, cea mai mare dauna platita pe CASCO s-a cifrat la aproape 320.000 lei.

“Valoarea ridicata a despagubirilor achitate de OMNIASIG VIG subliniaza si certifica stabilitatea si puterea financiara a companiei, precum si seriozitatea cu care sunt tratati asiguratii nostri atunci cand au o dauna. OMNIASIG VIG plateste daunele corect si prompt, pe toate liniile de asigurare, indiferent de valoarea despagubirii”, a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG VIG.

Leave a Reply