Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Pregatirea profesionala in asigurari si bunele practici privind site-urile care compara produse de asigurare, in dezbatere publica pe site-ul EIOPA

Pregatirea profesionala in asigurari si bunele practici privind site-urile care compara produse de asigurare, in dezbatere publica pe site-ul EIOPA
nd website-urile de comparare a produselor de asigurare.

In ceea ce priveste site-urile de comparare, EIOPA a identificat trei tipuri de administratori: entitati private, asociatii ale industriei de asigurari sau ale consumatorilor si autoritati de supraveghere. Principalul scop este de a asigura o informare cat mai corecta si completa a consumatorului final, usurinta in utilizare, date de contact cat mai vizibile si posibilitatea de a adresa reclamatii.

Despre pregatirea profesionala a distribuitorilor de asigurari, EIOPA subliniaza ca autoritatile de supraveghere trebuie sa asigure conditiile ca vanzatorii sa cunoasca bine legislatia in domeniul asigurarilor, sa puna accent pe beneficiile aduse clientului si sa cunoasca bine piata de profil si jucatorii prezenti. De asemenea, pregatirea profesionala trebuie sa aiba un caracter continuu si sa fie verificata de catre autoritatile competente.

Pentru a asigura un grad de deschidere si transparenta cat mai ridicat, EIOPA invita la consultari toate partile interesate, de la jucatorii din piata, pana la consumatorii finali. Toate comentariile vor fi publicate pe site-ul EIOPA, mai putin cele pentru care autorii nu isi dau acordul.

Termenul limita pentru transmiterea comentariilor este 23 septembrie 2013.

Documentele si machetele pentru comentarii sunt disponibile AICI .

Leave a Reply