Profitul in asigurari auto, pe agenda IIF 2013. Inscrierile se mai pot face doar pana pe 22 februarie!

Profitul in asigurari auto, pe agenda IIF 2013. Inscrierile se mai pot face doar pana pe 22 februarie!
– International Insurance Forum – Istanbul 2013 se va axa pe acest segment, beneficiind de prezenta unor vorbitori de renume. De asemenea, in cadrul evenimentului va fi lansat un nou brand editorial marca XPRIMM: Motor Insurance Report – CEE, Turkey & CIS.

XPRIMM Motor Insurance Report este prima publicatie care cuprinde statisticile privind asigurarile auto din CEE, Turcia si CIS pentru anul 2011 si prima jumatate a anului 2012, pe regiune si pe tara. Astfel, revista va prezenta statutul actual al asigurarilor auto din 30 de tari, iar vatamarile corporale, tendintele privind frauda si problemele de reasigurare pe acest segment vor constitui principalele teme ale acestui numar inaugural.

IIF 2013, care se desfasoara pe 3-4 martie la Istanbul, reuneste unii dintre cei mai cunoscuti profesionisti de pe pietele de asigurare din CEE si CIS. Maximilian EDELBACHER, Special Investigator, AVUS, Muzaffer AKTAS, Managing Director, WILLIS Re UK, Mihael PERMAN PhD., Profesor Asociat, Univesitatea din Ljubljana, si Alma QAMO, World Bank Consultant, sunt doar cativa dintre vorbitorii de renume din cadrul IIF 2013.

Editia din acest an a International Insurance Forum este centrata pe asigurarile auto – unul dintre cele mai importante segmente de asigurare din Europa. Specialistii din piata vor cauta solutii eficiente pentru rezolvarea unor probleme precum evolutia daunelor pentru vatamari corporale in CEE, frauda pe segmentul asigurarilor auto sau stabilirea daunelor inauntrul si in afara granitelor Uniunii Europene.

Ultima data pana la care va puteti inregistra la IIF 2013 este 22 februarie. Click aici pentru mai multe detalii !

Leave a Reply