Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Rca ieftin

Cel mai ieftin RCA

Rca ieftin

Rca ieftin – dupa sistemul bonus malus

RCA ieftin pentru posesorii auto, incepand cu acest an, daca au fost disciplinati in trafic si nu au produs daune. Incepind cu 1 ianuarie 2010 a intrat in vigoare sistemul bonus-malus pentru asigurarile RCA. Acest sistem este aplicat tarifelor la asigurarile RCA anuntate pe siteurile proprii ale asiguratorilor si notificate de Comisia de Supraveghere a Asiguratorilor si presupune reducerea primei de asigurare RCA (bonus) in cazul in care in anul anterior clientul nu a avut daune pe polita asigurare RCA sau poate fi marita (malus) daca acest lucru s-a produs.

Cel mai ieftin RCA

Cel mai ieftin RCA

Odata cu aplicarea sistemului bonus-malus, in 2010 soferii pot cumpara RCA ieftin sau asigurare RCA mai scump comparativ cu tariful de baza in functie de purtarea in trafic. Astfel, posesorii de automobile care nu au inregistrat nici un accident in anul precedent platesc în 2010 cu 10% mai putin pentru asigurarea RCA avind astfel acces la cel mai ieftin RCA. Pe de alta parte, cei care au avut un accident auto anul trecut platesc cu 30% mai mult fata de tariful de baza la asigurarea RCA, iar soferii care au avut doua accidente vor achita cu 80% mai mult pentru acceasi polita de asigurare RCA.
Acum CitySmart.ro iti pune la dispozitie cel mai ieftin RCA cu posibilitatea achizitionarii online de la tine din fata calculatorului, ieftin si comod. Doar la CitySmart. ro ai RCA ieftin, poti plati online cu cardul, emiterea se face instant prin email si transportul este gratuit!

2 Responses to Rca ieftin

  1. rca-ieftin says:

    Cel mai ieftin RCA iti este oferit de CitySmart.ro, doar aici ai o reducere de -25% la incheierea politei de asigurare RCA si -30% reducere pentru asigurarea medicala.

  2. rca-ieftin says:

    CitySmart.ro iti ofera asigurare rca online – la cel mai bun pret, online primesti o reducere de -25% fata de pretul de lista!
    Doar aici gasesti asigurare medicala de calatorie!
    RCA ieftin!

Leave a Reply