Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

RCA ieftin pentru pensionari

Asigurare rca ieftin

RCA ieftin pentru pensionari

RCA ieftin pentru pensionari, CitySmart.ro vrea sa ajute pensionarii si le ofera o reducere de -25%

Ca raspuns la masurile de austeritate impuse de Guvern, societatea de asigurari City Insurance le face o bucurie pensionarilor: RCA ieftin. Acestia pot cumpara polite RCA mai ieftine cu 25% direct de pe siteul de vinzari online CitySmart.ro
Compania de asigurari City Insurance a anuntat ca un pensionar poate cumpara asigurarea auto obligatorie (RCA) cu un pret redus cu 25%, daca in conformitate cu sistemului bonus malus, nu a mai avut vreun accident pentru care sa fi fost despagubit de societatea de asigurari in cursul anului precedent. Indiferent unde locuieste un pensionar plateste pentru asigurare RCA un tarif redus cu 25% chiar daca vine din mediul urban sau din mediul rural.
City Insurance a redus tarifele pentru asigurarile RCA cu -25% si pentru bugetari, “o categorie defavorizata in actualul context economic national”, in semn de solidaritate fata de acestia.

Asigurare rca ieftin

Asigurare rca ieftin


“In urma noii reduceri, City Insurance ofera in acest moment cel mai ieftin tarif RCA din piata pentru pensionari”, declara conducerea companiei.
City Insurance a facut public faptul ca vor reduce si tariful de baza la asigurare RCA, reducerea fiind aplicata la unele categorii de varsta, de exemplu, la soferii de peste 35 de ani, se aplica o reducere de -5% iar cetatenii din mediu rural pot beneficia de oreducere de 10% la asigurarea RCA.

One Response to RCA ieftin pentru pensionari

  1. rca-ieftin says:

    CitySmart.ro iti ofera asigurare rca online – la cel mai bun pret, online primesti o reducere de -25% fata de pretul de lista!
    Doar aici gasesti asigurare medicala de calatorie!
    RCA ieftin!

Leave a Reply