Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

ROMATSA dispune de peste 8 mil. lei pentru o noua polita de raspundere civila, dar solicita cedarea riscului in reasigurare in proportie de 100%

ROMATSA dispune de peste 8 mil. lei pentru o noua polita de raspundere civila, dar solicita cedarea riscului in reasigurare in proportie de 100%
ului de reasigurare in legatura cu plasarea pe piata internationala a acestor riscuri in proportie de 100% la societati cu rating minim A-.

Conform caietului de sarcini, polita urmeaza sa acopere raspunderea civila fata de terti pentru orice prejudiciu produs de catre ROMATSA unei persoane fizice sau juridice in legatura sau ca urmare a desfasurarii obiectului sau de activitate, in limita a 900.000 EUR per eveniment. Polita va fi incheiata pe o perioada de 12 luni, cu incepere de la 1 ianuarie 2014. Valoarea estimata a primei de asigurare este de 8,09 mil. lei, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

De asemenea, asiguratorul are obligatia de a constitui o garantie de buna executie, in cuantum de 10% din valoarea contractului, in termen de 5 zile de la semnarea prezentului contract. Aceasta garantie va fi restituita in termen de 14 zile de la incetarea raportului contractual in cazul in care asiguratorul si-a indeplinit toate obligatiile contractuale. ROMATSA solicita si o garantie de participare la licitatie in valoare de 85.000 lei.

ROMATSA, aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, furnizeaza, incepand cu anul 2001, servicii de trafic aerian, atat pentru aeronavele civile care survoleaza spatiul aerian national, cat si pentru aeronavele care aterizeaza sau decoleaza de pe aeroporturile din Romania.

Leave a Reply