SAFETY Broker lanseaza o campanie in parteneriat cu MOL Romania si estimeaza 15.000 de clienti noi pe luna

SAFETY Broker lanseaza o campanie in parteneriat cu MOL Romania si estimeaza 15.000 de clienti noi pe luna
onus emise de MOL Romania, carora suntem mandri sa le oferim solutii complete de asigurare la cele mai bune preturi. In plus, ne propunem sa oferim beneficii speciale clientilor SAFETY Broker ce achita sume mai mari de 1.000 lei, astfel incat sa atragem in fiecare luna circa 15.000 de clienti noi”, a declarat Viorel VASILE, Managing Partner, SAFETY Broker.

In cadrul campaniei, pana in luna decembrie 2013, posesorii de carduri Multibonus care incheie o polita de asigurare in reteaua SAFETY Broker beneficiaza de reduceri speciale ale primei de asigurare, conform regulamentului.

In plus, orice client sau potential client SAFETY Broker, indiferent daca este sau nu posesor al unui card Multibonus MOL, care achizitioneaza asigurari noi pentru care achita o valoare mai mare de 1.000 RON primeste automat un card de carburant MOL Green preincarcat cu 50 RON sau 100 RON in functie de valoarea primei platite. Cardurile sunt valabile in reteaua de benzinarii MOL Romania.

SAFETY Broker, al doilea cel mai mare broker de asigurare din Romania conform topului realizat de revista de specialitate INSURANCE Profile, a intermediat in trimestrul intai din 2013 prime in valoare de peste 11,5 mil. EUR, cu 4,4 mil. EUR mai mult decat in perioada corespondenta a anului trecut. In 2012, compania a intermediat prime de asigurare de peste 36,3 mil. EUR, cu aproximativ 60% mai mult decat in 2011.

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria. Are operatiuni in peste 40 de tari si aproximativ 30.000 de angajati in intreaga lume. In Romania, MOL detine 138 de bezinarii.

Leave a Reply