Schimbari in conducerea executiva a OMNIASIG VIG

Schimbari in conducerea executiva a OMNIASIG VIG
bancassurance si logistica, mandatele acestora incetand prin acordul partilor.

In prezent, Directoratul companiei este compus din 5 membri, din care un Presedinte si un Vicepresedinte, fiecare component al structurii de conducere coordonand arii specifice de activitate ale companiei.

“Contributia domnului Sergiu LOGHIN si a doamnei Adina EDELMAIER este adanc apreciata in calitatea domniilor lor de profesionisti de renume in piata asigurarilor. Le multumim pentru intreaga lor activitate, de peste 6 ani, in Directoratele companiilor VIENNA Insurance Group in Romania si ii asiguram de sincera noastra consideratie”, a declarat Franz FUCHS, Presedintele Consiliului de Supraveghere al OMNIASIG VIG.

De la data de 1 iulie 2013, componenta conducerii executive a OMNIASIG VIG este urmatoarea:

– Mihai TECAU – Presedinte;

– Artur BOROWINSKI – Vicepresedinte;

– Daniela COVACESCU – Membru;

– Rafal MOSIONEK – Membru;

– Costi STRATNIC – Membru.

OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, conducerea fiind asigurata de Consiliul de Supraveghere si Directorat.

Cea de doua companie din piata locala a asigurarilor in functie de subscrierile aferente anului 2012, in valoare de peste 1 mld. lei, OMNIASIG VIG are un capital social de 386,55 mil. lei, un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala de aproximativ 179 unitati.

Leave a Reply