Schimbari in managementul FORTE Asigurari: Elena GRECU este noul Director General

Schimbari in managementul FORTE Asigurari: Elena GRECU este noul Director General
de calitate cat mai ridicate, corespunzatoare serviciilor oferite atat clientilor nostri, cat si brokerilor cu care colaboram si, nu in ultimul rand, colegilor din echipa FORTE”, a declarat, pentru XPRIMM Publications, Elena GRECU.

“Ca echipa, ne propunem sa relansam imaginea societatii pe piata romaneasca de asigurari, sa ii dezvoltam activitatea atat in Romania, cat si Europa, si sa cooptam la FORTE cei mai buni specialisti din domeniul asigurarilor. Nu in ultimul rand, o directie strategica importanta o reprezinta consolidarea stabilitatii financiare a societatii in paralel cu implementarea strategiei de dezvoltare si de investitii pentru urmatorii ani”, a completat Directorul General al FORTE Asigurari.

In momentul in care a decis sa intre in domeniul asigurarilor, Elena GRECU avea o experienta de 5 ani acumulata in cadrul Ministerului Industriei si Ministerului de Finante. In 1996 s-a alaturat echipei GENERALI Asigurari, ajungand pana in functia de Director Executiv al companiei. Din 2008, face parte din echipa de conducere a FORTE Asigurari, ocupand, pana in aceasta luna, functia de Director General Adjunct.

La FORTE Asigurari s-au facut si alte schimbari la nivel de echipa, acestea fiind reprezentate de numirea lui Gheorghe PLUGARU in functia de Director Comercial, a Corinei TUCA in cea de Director Comercial Adjunct, a lui Cornel SIMIONESCU in cea de Director Asigurari Generale si a Dianei CALES in pozitia de Sef Serviciu Asigurari Garantii.

Leave a Reply