Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Se cauta solutii pentru 2013! GRATEX le prezinta asiguratorilor la XPRIMM Annual Forecast Meeting

rca ieftin | CumparaRCA.ro

Se cauta solutii pentru 2013! GRATEX le prezinta asiguratorilor la XPRIMM Annual Forecast Meeting
O solutie IT care le permite companiilor de asigurare sa-si eficientizeze costurile si sa-si imbunateasca semnificativ procesele de administrare a fortei de vanzari si calitatea managementului riscului reprezinta oportunitatea identificata de GRATEX pentru a inregistra performante in sectorul reasigurarilor din Romania si pe pietele din zona, a afirmat Stefan DOBAK, CEO, GRATEX International.

“In ceea ce priveste planurile in regiune, GRATEX intentioneaza sa isi intareasca pozitia in Azerbaidjan, Romania si Turcia. Strategia de intrare pe piata se bazeaza pe cunoasterea extensiva a nevoilor actuale ale companiilor de asigurari. Imbunatatirea managementului fortei de vanzare si a preturilor produselor, avand in vedere controlul riscurilor si al cheltuielilor, reprezinta obiectivele cruciale care trebuie avute in vedere pentru a face fata contextului haotic extern si problemelor sectorului asigurarilor”, a explicat Stefan DOBAK.

Prin urmare, solutiile modulare dezvoltate de companie, precum DeNovius si UPM, ofera asiguratorilor date de calitate superioara, calcule precise pentru produse si managementul eficient al datelor, o procesare mai rapida a daunelor combinata cu o detectare eficienta a fraudelor, precum si un management digital al documentelor.

GRATEX International, companie care activeaza de 18 ani in industria asigurarilor, oferind solutii software dezvoltate special pentru aceasta piata, este Partener Strategic al XPRIMM Annual Forecast Meeting 2013. Liderii pietei de asigurari din Romania vor avea ocazia sa se intalneasca cu reprezentantii companiei de IT in cadrul evenimentului, care se va desfasura luni, 28 ianuarie a.c., la Hotel RADISSON Blu din Bucuresti.

GRATEX a intrat pe piata din Romania in 2011, prin implementarea unei solutii unice de Reasigurare in cadrul companiei ALLIANZ-TIRIAC Asigurari. “GRATEX Reinsurance Solution” corespunde tuturor cerintelor autoritatii de reglementare si standardelor interne ale unei companii de asigurare, precum si criteriilor impuse de Solvency II.

Leave a Reply