Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov cauta asigurari CASCO

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov cauta asigurari CASCO
rate au in dotare din constructie lampi girofar, sirena si sunt inscriptionate, iar ca dotari suplimentare sunt echipate cu statii de emisie-receptie, GPS, tahograf, telefon mobil si aparatura medicala, valoarea acestora fiind inclusa in valoarea de inventar.

De asemenea, S.A.B.IF. solicita acoperire si pentru acte de vandalism de orice tip, inclusiv daunele ca urmare a grevelor, revoltelor sau tulburarilor civile, riscuri neacoperite, de regula, prin politele CASCO standard.

Printre conditiile impuse prin caietul de sarcini se mai numara si constatarea daunelor, care trebuie efectuata de catre reprezentantul asiguratorului in cel mult 24 ore de la solicitarea asiguratului, fie la sediul acestuia, fie la sediile unitatilor service cu care asiguratul are incheiat un protocol de colaborare, astfel incat ambulanta sa poata fi introdusa in reparatie in maxim 24 de ore de la emiterea documentului de constatare.

Oferta castigatoare va fi declarata cea cu pretul cel mai scazut. Data limita de depunere a ofertelor este 12 decembrie a.c.

S.A.B.IF. asigura atat asistenta medicala ambulatorie la locul solicitarii precum si transporturi nemedicalizate, 24 de ore din 24, raspunzand, in medie, la circa 1000 de solicitari pe zi.

Leave a Reply