SIGNAL IDUNA Asigurari de Viata ofera beneficii medicale functionarilor publici

SIGNAL IDUNA Asigurari de Viata ofera beneficii medicale functionarilor publici
un stil de viata sanatos in randurile celor 24.000 de membri ai SNFP.

In acest sens, SIGNAL IDUNA le ofera celor aproximativ 24.000 de membri de sindicat o serie de beneficii medicale, precum facilitarea accesului preferential la cei mai buni medici din sistemul privat de sanatate, discounturi pentru servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism oferite in cadrul retelei proprii Signal Mediqa Net, formata din peste 400 de clinici si spitale private din Bucuresti si din tara. De asemenea, membrii SNFP vor avea acces nelimitat la serviciul specializat Call Center Medical SIGNAL IDUNA, disponibil non-stop pentru programari si informatii medicale.

“In acest parteneriat, SIGNAL IDUNA va pune la dispozitia SNFP resurse in care avem o expertiza a rigorii si a performantei de peste 100 de ani la nivel international. Totodata, suntem onorati sa putem juca un rol atat de important in promovarea unei atitudini orientate catre ingrijirea sanatatii si sustinerea unui stil de viata sanatos”, declara Tiberiu MAIER, Vicepresedinte SIGNAL IDUNA.

“Suntem bucurosi sa punem bazele acestei colaborari prin care le putem oferi membrilor nostri din intreaga tara acces la servicii de ingrijire a sanatatii de o inalta calitate cu ajutorul unui partener care are traditia si resursele necesare”, declara Ionel Sebastian OPRESCU, Presedintele SNFP.

“Una dintre cele mai grele misiuni, atat pentru SIGNAL IDUNA, cat si pentru celelalte companii de asigurari din Romania, este educarea pietei. Asocierea prestigiului partenerilor nostri medicali cu reputatia internationala confirmata in peste 100 de ani de experienta a companiei SIGNAL IDUNA va aduce beneficii majore atat membrilor SNFP, cat si pietei serviciilor si asigurarilor private de sanatate din Romania, aflata la inceput de drum”, a completat liderul SIGNAL IDUNA.

“Un astfel de proiect parteneriat, in care o categorie importanta a populatiei va avea acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, descoperind beneficiile unei asigurari private de sanatate, face parte din procesul amplu de formare si educare a pietei pe care cu totii ni l-am asumat”, a concluzionat Tiberiu MAIER. 
Grupul SIGNAL IDUNA, prezent in Romania din anul 2008, este unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, oferind servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism pentru mai mult de 13 milioane de clienti. 

Leave a Reply