Subscrierile CARPATICA se majoreaza cu 77% in primele 6 luni. Liniile non-auto cresc cu 135%

Subscrierile CARPATICA se majoreaza cu 77% in primele 6 luni. Liniile non-auto cresc cu 135%
nsemnand o crestere de 135% a subscrierilor aferente acestui segment.

Evolutiile cele mai semnificative au fost inregistrate de asigurarile property, al caror volum de prime brute subscrise a crescut cu 143%. Vanzarile de asigurari de locuinta au crescut cu 267%, subscrierile majorandu-se de la 2,6 mil. lei in S1/2012 la 9,56 mil. lei, la finele lui iunie 2013.

Pe un trend ascendent s-au situat si asigurarile de raspundere civila profesionala (crestere de 113%), asigurarile CMR (crestere de 71%) si cele de accidente persoane (crestere de 57%).

“Rezultatele inregistrate in acest semestru ne confirma ca proiectele implementate in 2012 si in acest an, atat la nivelul serviciilor de vanzare, cat si imbunatatirea procedurilor de solutionare a daunelor au fost percepute de clienti, de colaboratori intr-un mod care va sustine durabil cresterea companiei”, a declarat Ina CRUDU, Director General al CARPATICA Asig.

“Vom continua eforturile atat in directia extinderii bazei de clienti, cat si a loializarii celor existenti, prin strategii axate pe calitatea produselor si serviciilor oferite”, a precizat Ina CRUDU.

Pentru perioada analizata, valoarea totala a daunelor platite de companie a crescut cu 58,5%, de la 85,9 mil lei la 136,16 mil. lei.

Concomitent cu cresterea de 77% a volumului de prime brute subscrise, compania a inregistrat o scadere cu 30% a numarului reclamatiilor, comparativ cu perioada similara a anului trecut, de la 516 la 360 reclamatii.

Leave a Reply