Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

“Sustinem Luna Asigurarilor de Locuinta!” – mesajul pe care il gasesti zilele acestea la prietenii tai pe Facebook

“Sustinem Luna Asigurarilor de Locuinta!” – mesajul pe care il gasesti zilele acestea la prietenii tai pe Facebook
ntru casa mea”, pe 1 octombrie a.c., zeci de pagini si profile personale de Facebook si-au aratat sustinerea fata de intregul proiect preluand sub forma de Profile Picture, Cover Photo sau Share elementele grafice puse la dispozitie de organizatori.

Cei mai multi dintre sustinatorii campaniei au preluat mesajul “Sustin Luna Asigurarilor de Locuinta” nu doar pe paginile de Facebook, ci si pe site-urile proprii.

Multumim astfel UNSAR, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, CARPATICA Asig, OTTO Broker, PIRAEUS Insurance Broker, PRESTIGE Insurance Broker, DESTINE Broker, APRIL Broker de Asigurare, wall-street.ro, The Money Channel, Ziua Veche, Gazeta de Sud si multi altii care au inteles ca mesajul viral “Sustin Luna Asigurarilor de Locuinta” arata implicarea intr-un aspect extrem de important din societatea noastra – nevoia de informare cu privire la asigurari.

Amploarea pe care mesajul campaniei a luat-o este cu atat mai importanta cu cat are la baza nu doar sustinerea unor entitati de tipul celor mentionate mai sus. Au contribuit la raspandirea mesajului si numeroase persoane care au inteles importanta mesajului si care au dorit sa ajute la raspandirea acestuia prin intermediul paginilor personale de Facebook.

Vrei si tu sa arati ca sustii Luna Asigurarilor de Locuinta?

Descarca de aici imaginile de profil si cover dedicate campaniei!

Leave a Reply