Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 1 Complezi formularul
pentru a calcula pretul unui RCA ieftin
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 2 Calculam preturile RCA, alegi asigurarea RCA
care ti se potriveste.
Cumpara asigurare RCA ieftin pasul 3 Comanzi asigurarea
RCA
si noi livram gratuit oriunde in tara.
Telefon: 0770 191 544
Program L-D: 9-18

SWISS Re: Modificarea legislatiei pe malpraxis ar putea conduce la un fenomen similar celui de pe RCA

SWISS Re: Modificarea legislatiei pe malpraxis ar putea conduce la un fenomen similar celui de pe RCA
oului proiect de lege in domeniu) ar putea conduce la o escaladare a numarului de actiuni in instanta pentru solicitarea de prejudicii morale. In prezent, aceste asigurari acopera in mod obligatoriu doar prejudiciile materiale.

In acelasi timp, pe RCA, unde despagubirile acopera si daune morale, exista in prezent avocati care “vaneaza” victime ale accidentelor rutiere pentru a castiga ocazia de a-i reprezenta in relatia cu asiguratorul si de a incasa niste comisioane cel putin substantiale din compensatiile obtinute.

Malpraxisul medical se afla in aceasta perioada in atentia autoritatilor, cu prilejul punerii in dezbatere, de catre Ministerul Sanatatii, a proiectelor de acte normative, printre care si legea raspunderii civile a personalului medical. Noile prevederi urmaresc sa aduca o serie de modificari in ceea ce priveste acest tip de asigurari.

Totodata, in cadrul intalnirii, reprezentantii SWISS Re au reafirmat importanta pe care Romania o are in strategia de dezvoltare a grupului. Nicola RAUTMANN, noul Managing Director al grupului pentru regiunea Europa Centrala si de Est, a evidentiat ca piata este una dinamica si se dezvolta in mod continuu, mai ales pe partea de asigurari, deschizandu-se astfel noi linii de business.

Leave a Reply